Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stardew Valley, 20 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

 
 
Yayıncı ve geliştirici ConcernedApe, resmi Stardew Valley web sitesi aracılığıyla geçen ay itibarıyla oyununun 20 milyonun üzerinde sattığını duyurdu. Stardew Valley tüm platformlarda 20 milyonun üzerinde kopya sattı ve bunun 13 milyonu yalnızca PC platformuna ait.
 
ConcenedApe şu anda Haunted Chocolatier adlı yeni oyun üzerinde çalışıyor. Yeni oyunun çıkış tarihi ve hangi platformlara geleceği henüz duyurulmadı. Ancak ilk olarak PC platformuna gelmesi bekleniyor.
 
Büyükbabanızın Stardew Valley'deki çiftliği size miras kaldı. Yaşamaya ve bu büyük araziyi eviniz yapmaya hazır mısınız?
 
Stardew Valley ilk olarak Şubat 2016'da PC için piyasaya sürüldü. Daha sonra macOS, Linux, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation Vita, IOS ve Android için çıkış yaptı. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mynintendonews stardew valley farming rol yapma rpg ryo piksel grafik hayatta kalma
Gotham Knights Dört Oyuncuya Kadar Co-op Modunu Destekleyebilir Mario Strikers: Battle League'in Karakter Listesi Açıklandı

Umit_22

9.5.2022 13:16:10

+2
Bence Pc oyunculuğunu yeniden dirilten ve ivme kazandıran olay dijital servisin kolaylaşması ve yaygınlaşması. Steam bu başarının çok önemli bir parçası bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stardew Valley ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız