Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Frontiers için 7 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
SEGA, IGN aracılığıyla yedi dakikalık oyun içi görüntüler içeren Sonic Frontiers için yeni bir oynanış videosu yayınladı.
 
Oynanış videosunun açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: "Hepinizin beklediği an geldi! Sonic Frontiers oynanışı, IGN First etkinliğinin bir parçası olarak şu anda burada sizlere sunuluyor."
 
Sonic Frontiers, Sonic Team tarafından geliştirilen ve Sega tarafından yayınlanacak olan yeni bir platform oyunu.
 
Sonic Frontiers PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak.
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu platform pc Sonic Frontiers
Yaşam Simülasyon Oyunu Witchbrook'un Steam Sayfası Açıldı Warhammer 40,000: Darktide için Rejects Will Rise Adlı Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.6.2022 10:18:45

0
Sonic açık dünya şeysi... Iyyy.

Grafitty-G

2.6.2022 19:51:27

0
Açık dünya Allah'a emanet olmuş gta da iki bina arasında ters takla duran tank gibi etrafa obje, abuk subuk etkinlik atmışlar dizayn 0 iki savaş gösterseydiniz uykum geldi.Hala Sonic Heroes gibi bir oyun gelmedi bunca sene yazık bari remastred remake bişey yapın.

Umit_22

2.6.2022 16:31:49

0
Size kim diyor açık dünya her şeye gider diye. Ya kardeşim, insan bir gider Ratchet and Clank oyununa bir göz atar. Açık dünya yerine, bölüm mekanlarını biraz daha geniş olarak tasarlarsın. Düz ovanın ortasına kocaman alakasız alakasız platformları koymuşlar. O kulenin yapısı, tasarımı neye hangi hikayeye hizmet ediyor. Ben hayatımda bu kadar saçma bir mekan tasarımı görmedim. Hiçbir şey bilmiyorsunuz bari Portal 1 ve 2 oyununa baksaydınız, mekan tasarımı konusunda bir iki şeyler öğrenirdiniz. Mesela Ratchet and Clank oyununda karakterin üzerinde kaydığı şey bir ray sistemiydi. Orda rayın olmasının bir nedeni var, taşımacılık... Bu videoda Sonic in üzerinde kaydığı şey ne alaka! Kulenin etrafında ne işi var o kaydığı şeyin. Böyle saçmalık mı olur?

BSC Misafiri

2.6.2022 13:24:20

0
Bence çok güzel duruyor benim çok hoşuma gitti oynamak için sabırsızlanıyorum.

aykut291

2.6.2022 13:11:55

0
Yani Açık Dünya içi boş bir şekilde Sonic ordan oraya koşsun hoplasın zıplasın ne o Açık dünya oyunu yaptık desinler.Hiç yapmasalarmış daha iyimiş ne biliyim erkenmi konuştum bilmiyorum ama çok boş duruyor.Helede bütün harita sadece ondan ibaretse tam kötü.Koca bir Oyun noyunca aynı tasarımda aynı şeyleri yapmak hiç eğlenceli değil bana 30 dk sonra bayar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Frontiers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız