Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roblox Geliştiricileri, 2021'de 500 milyon Dolardan Fazla Kazandı

 
 
Bir Roblox temsilcisi, geliştiricilerin ve yaratıcıların geçen yıl platformda 500 milyon dolardan fazla kazandığını söyledi.
 
Bu rakam, şirketin "geliştirici değişim ücretlerinin" 2020'de 329 milyon dolar topladığını bildirdiği için yıllık %52'lik bir artışı temsil ediyor.
 
Roblox'un geliştirici değişim ücretleri, platformun tescilli para birimi olan Robux'ta kullanıcılara verilen tazminatı yansıtmaktadır. Roblox platformunda ürün satın almak için kullanılabilir ve ayrıca gerçek dünya para birimi için nakde çevrilebilir. 
 
Oyun Hakkında:
 
Roblox, Roblox Corporation tarafından geliştirilen bir çevrimiçi oyun platformu ve oyun yaratma sistemidir. Kullanıcıların oyunları programlamasına ve diğer kullanıcılar tarafından oluşturulan oyunları oynamasına olanak tanır. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry ryo aksiyon macera
Warner Media CEO'su: Gotham Knights ve Hogwarts Legacy Bu Yıl Çıkış Yapacak Nexters, Toplam 100 Milyon Dolara Üç Mobil Stüdyo Satın Aldı

lawministration

2.2.2022 07:18:57

0
Resmen para basıyor reyiz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Roblox
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız