Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roblox 10 Ekim'de PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor

 
 
Roblox Corporation, geçen hafta yapılan ilk duyurunun ardından Roblox'un 10 Ekim'de PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapacağını duyurdu. Roblox şu anda iOS için App Store, Android için Google Play ve Amazon, Xbox One için Microsoft Store ve PC için Microsoft Store üzerinden mevcut.
 
Roblox diğer platformlara çıkışını gerçekleştiriyor
 
 
 
Roblox, birçok oyunu keşfetmenize ve arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak tanıyan bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Günlük 66 milyondan fazla aktif kullanıcısı ve dünya çapında geniş bir topluluk tarafından oluşturulan çok çeşitli deneyimlerle bizlere sunulan oyunda her zaman keşfedilecek yeni bir şeyler bulunuyor.
 
Oyunda istediğiniz şekilde geniş çaplı oyunlar oluşturabiliyor ve hikayesini siz yönetebiliyorsunuz. Mars'ın yüzeyini veya bir balinanın içini mi keşfetmek istiyorsunuz? O zaman hayal gücünüzdeki yapıyı oyuna aktarabiliyor ve kendine ait bir dünya oluşturabiliyorsunuz. Sürekli büyüyen kütüphanesi ile beraber oyuncular her zaman oynayacak içerikler bulabiliyor. 
 
Hayallerinizdeki deneyimleri ve avatar öğelerini oluşturabildiğiniz oyunda Roblox topluluğuyla istediğiniz gibi paylaşıyor, fikirlerinizi hayata geçiriyor ve kendinizi ifade edebiliyorsunuz. Roblox, 10 Ekim'de PlayStation 4 ve PlayStation 5 için geliyor.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macera
Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord Çıkış Tarihi Açıklandı Yürümeye Çalıştığınız Baby Steps Önümüzdeki Yıl Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Roblox
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız