Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roblox Eylül'de Quest'e, Ekim'de PS5 ve PS4'e Geliyor

 
 
Roblox Corporation, çevrimiçi oyun platformu Roblox'un Eylül ayı sonlarında Quest başlığına ardından Ekim ayında PlayStation Store üzerinden PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarına geleceğini duyurdu.
 
Oyunun Xbox'taki uygulamasına yeni güncelleme de geliyor
 
 
 
Yeni platformların yanı sıra Xbox'taki Roblox uygulaması yakında yeni bir görünüme, yeni güncellemelere, iyileştirilmiş içerik önerilerine ve iyileştirilmiş bir kullanıcı deneyimine kavuşacak. Bu kapsamda Xbox tarafındaki sistemler de geliştirilerek oyunculara daha stabil deneyim sunulacak.
 
Oyuncular tarafından sevilen ve içerisinde oyunlar oluşturabileceğiniz çevrimiçi platform Roblox şu anda App Store üzerinden iOS için Amazon ve Google Play üzerinden Android için Microsoft Store üzerinden ise Xbox One ve PC için mevcut.
 
Roblox, oyunlar oluşturmanıza, arkadaşlarınızla deneyimlerinizi paylaşmanıza ve hayal edebileceğiniz her şeyin mümkün olmasına olanak tanıyan bir platform. Milyonlarca kişi tarafından oynanan oyunda geniş bir topluluk yer alıyor. Topluluklar burada kendi ürünlerini sunabiliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macera
Ghostrunner Satışları 2.5 Milyona Ulaştı Mortal Kombat 1 için Jean-Claude Van Damme Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Roblox
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız