Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RTX Remix'li Tomb Raider 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

 
 
Geçtiğimiz hafta ilk Tomb Raider oyununun RTX Remix modundan çeşitli ekran görüntülerini paylaşmıştık. Şimdi ise serinin ikinci oyunundan yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. RTX Remix modu oyunları daha iyi hale getirmeye devam ediyor ve böylece hayranlar tekrardan oyuna geçiş yapmaya hazırlanıyor.
 
RTX Remix modları eski oyunlara eklenmeye devam ediyor 
 
 
 
YouTube'da içerik üreticisi 'skurtyyskirts', yayınladığı ekran görüntüleri ile beraber RTX Remix modunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu bizlere aktarıyor. Yayınlanan ekran görüntüleri açık beta sürümünden alındığı için elbette final sürümünün daha iyi olması bekleniyor. Ekran görüntüleri içerisinde elbette aydınlatmalar ve yansımalar geliştirilmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Bunun dışında geçtiğimiz süreçte oyunu geliştiren geliştirici ekip oyunun grafiklerinde bazı iyileştirmeler yaptı. Yani oyuncular 2024 yılında bu klasik Tomb Raider oyunlarını iki farklı sürümde deneyimleyebiliyor. Yayınlanan ekran görüntülerini aşağıdan görebilir ve siz de nasıl göründüğüne dair yorumlamalar yapabilirsiniz.
 
Peki siz RTX Remix modunun bundan sonra hangi oyuna uygulanmasını istiyorsunuz?
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Tomb Raider: Legend Tomb Raider: Anniversary Tomb Raider: Underworld Lara Croft Crystal Dynamics Tomb Raider Trilogy Aksiyon macera PS3
Street Fighter 6 DLC Karakteri Ed Şubat'ta Geliyor Resident Evil 4 Remake için Birinci Şahıs Modu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider Trilogy
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız