Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oddworld: Stranger’s Wrath HD 23 Ocak'ta Switch için Çıkacak

 
Geliştirici Oddworld Inhabitants, Oddworld: Stranger’s Wrath HD Switch versiyonunun 23 Ocak'ta $29.99 fiyattan çıkış yapacağını duyurdu.

Oddworld: Stranger’s Wrath ilk olarak Ocak 2005'te Xbox, Aralık 2010'da PC, Aralık 2011'de PlayStation 3, Aralık 2012'de PS Vita, Kasım 2014'te iOS ve Aralık 2014'te Android için çıktı. OnLive ve Ouya versiyonları da ulaşılabilir durumda.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Eski Batı hiç bu kadar garip olmamıştı.
 
Oddworld gezegeninde geçen bu balta girmemiş diyarlarla tanışmanız muhteşem bir animasyon video ile oluyor. Bu videoda oyunun kahramanı gizemli Stranger ile tanışıyorsunuz.
 
Kısa zaman içinde görüyorsunuz ki Stranger ne düşündüğünü sizinle paylaşmaktan çekinmiyor. Bu serseri kabadayı çok konuşmuyor ancak konuştuğunda dinlemelisiniz; çünkü yolunuza devam edebilmeniz için gerekli ipuçlarını ve önerilerini paylaşıyor. Ayrıca Stranger'ın düşmanlarının mırıltılarına dikkat edin, bu şekilde korkunç pusulardan ve diğer tehlikelerden haberdar olabilirsiniz. Kulaklarınızı açık tutun yoksa bu ölümcül topraklarda ölüp gidebilirsiniz.
 
Oddworld: Stranger's Wrath HD'de sesler size yardımcı oluyor, buna ek olarak ortamların görsel güzelliği sizi kendine çekiyor. Bu acayip ve muhteşem dünya eğlenceli yaratıklar, harika renkler ve ürkütücü bir vahşi yaşama sahip.
 
Kasabanın en sert, en acımasız ödül avcısı olmak kolay iş değil. Dışarıda bir yerlerde Stranger'ın ölü bir şekilde yere serilmesini dört gözle bekleyen sayısız alçak kanun kaçağı var. Bu yüzden görevinizi yerine getirebilmek için dahiyane ekipmanlara sahipsiniz.

Ancak Stranger pek silah delisi biri değil, bu yüzden cephaneliğinizin biraz garip olduğunu fark edeceksiniz. Bu serseri avcı mermi yerine garip yaratıklar fırlatan çift namlulu bir tatar yayı kullanıyor.

Zappflies haydutları bir elektrik akımı ile etkisiz hale getirirken aynı zamanda elektrik ile çalışan kapı kilitlerini açmaya ve kolları çalıştırmaya yarayabilir. Hırıldayan Fuzzles, yanına yaklaşan talihsiz düşmanları pişman eden canlı bir mayın olarak kullanılabilir. Yedi adet başka yaratık Stranger'ın tatar yayı tarafından kullanılmak üzere toplanabilir. Bu yüzden bu yaratıkları bulmak için gözlerinizi açık tutun çünkü bunları satın alabileceğiniz bir yer yok, cephanenizi yenilemek için bu yaratıklardan bulmanız gerekiyor.

Alaşağı etmeniz gereken zorlu haydutlar sakın gözünüzü korkutmasın. Oddworld: Stranger's Wrath HD oyuna alışmanız için muhteşem bir eğitim bölümüne sahip ve eğer bir sonraki adımınızın ne olacağını bilemezseniz, Stranger size en son görevinizin ne olduğunu hatırlatacaktır.

Aksiyon ve gizliliği bir araya getiren Oddworld: Stranger's Wrath HD size eğlenceli zaman geçirtecek muhteşem bir oyun. Yükseltilebilen özellikler ve nesneler ile sizi ekran başına çivileyecek olan bu oyunda göreviniz herhangi bir vahşi batı filminden çok daha uzun ve çok daha fazla eğlence vaat ediyor. Hazır olun, bu acayip macera daha da acayipleşecek... 

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Switch için Daha Fazla Wii U Portu Planlandığı Söyleniyor DigiTimes: Yeni Switch Modeli 2020'nin Ortalarında Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız