Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı!

 
      ESL & Intel işbirliği ile Malta'da düzenlenen CS2 ligi ESL Pro Lig Sezon 19 başladı! A ve B grubundaki karşılaşmalar pazar günü tamamlanacak.
 
      A grubundan Playoff'larda mücadele etmeyi garantileyen takımlar; Astralis, 3DMAX, B grubundan ise Team Vitality ve The MongolZ oldu. 
 
     Temsilcimiz Eternal Fire'ın orta turdan Playoff'lara giden yolda tek engeli FaZe Clan takımı. Eternal Fire, dün gece Fnatic karşısında oynadığı karşılaşmada 2-1 galibiyet elde etmeyi başardı ve orta tur yarı finaline yükseldi.
 
     Bugün gerçekleşecek FaZe Clan karşılaşmasının da galibiyetle sonuçlanması durumunda Eternal Fire, Playoff etabına adını yazdıracak. Karşılaşma bugün saat 17:30'da 3 maçlık seri formatında oynanacak. Eternal Fire'ın mağlup olması durumunda alt tura düşecek. Alt turda ise Imperial Esports - SAW karşılaşmasının galibiyle karşılaşacak.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız