Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti

 
 
Blizzard Entertainment, 2024 yılı içerisinde gerçekleştireceği sunumu ne yazık ki iptal ettiğini açıkladı. Her sene BlizzCon adıyla beraber bizlere yeni gelişmeleri ve içerikleri sunan ekip bu yılı es geçecek.
 
Blizzard önümüzdeki seneleri değerlendirecek
 
 
 
Geliştirici ekip 2024 yılı içerisinde herhangi bir etkinlik yapmayacağını doğruladı ancak ilerleyen yıllarda bu sunumu geri getirmek için uğraşacaklarını aktardı. Açıklanan detaylarla beraber geçtiğimiz yıl çeşitli değerlendirmelerin ardından bu yılki sunumun iptal edilmesi gerektiği düşünüldü. Şimdi ise bu kararın resmi olarak açıklanışını sizlere aktarabiliyoruz.
 
Blizzard, BlizzCon sunumu ile alakalı şunları açıkladı: “Blizzard olarak BlizzCon'u 2024'te düzenlememe kararı aldık. BlizzCon hepimiz için çok özel bir etkinlik ve birçoğunuzun dört gözle beklediğini biliyoruz. Dolayısıyla bu kararı almak hiç de kolay olmadı. Şu anda bu yıla farklı bir şekilde yaklaşıyoruz ve gelecek yıllarda mevcut etkinliğimizi geri getirmek için heyecanla olduğumuzu da dile getirmek istiyoruz.”
 
Peki siz bu sunumun iptal edilme kararı hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdan belirtebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız