Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rapor: Switch 2 Artık 2025 Yılında Piyasaya Sürülecek

 
 
Nintendo tarafından geliştirilme aşamasında olan Switch'in bir sonraki el konsolu Switch 2 için yeni haberler ortaya çıkmaya devam ediyor. Brezilyalı gazeteci Pedro Henrique Lutti Lippe ve Eurogamer'ın haberlerine göre Switch 2'nin 2025'in ilk çeyreğine kadar piyasaya sürülmeyecek.
 
Switch 2'de bir gecikme söz konusu 
 
 
 
Yayınlanan bir podcast içerisinde konuşan Lippe, bazı kaynakların Switch 2 konsolunun 2025'in ilk çeyreğine yetiştirilmek istendiğini ancak iki farklı kaynağın ne yazık ki bu süreçte çıkmayacağını aktarıyor. Nintendo, Switch oyunlarını 2024 yılı içerisinde de yayınlamaya devam edecek ve aynı zamanda duyurulmamış bir projenin de Switch 2 için saklandığı bildiriliyor.
 
Diğer taraftan Eurogamer genel yayın yönetmeni Tom Phillips yayınladığı bir rapor içerisinde endüstri kaynaklarından edindiği bilgileri bizlere aktarıyor ve bu kapsamda şunları söylüyor: "Switch'in yeni konsolu 2025'in başlarında piyasaya sürülecek gibi duruyor. Çünkü buna dair çeşitli duyumlar aldım ancak bunları somut olarak şu anda sizlere sunamıyorum."
 
Bildiğiniz üzere Switch konsolu 2017 yılının Mart ayında piyasaya sürüldü ve gerçekten de başarılı bir şekilde yükselişini sürdürüyor. Geçtiğimiz süreçte 139 milyon satışa ulaştığını sizlere duyurmuştuk.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Epic Games'ten 390 TL Değerindeki Oyunu Ücretsiz Almayı Unutmayın From Software, Bandai Namco'dan Elden Ring'in Tüm Haklarını Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız