Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Switch 2'nin Mart 2025'te Piyasaya Sürüleceği Bildiriliyor

 
 
Nintendo tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan ve Switch konsolunun bir sonraki neslini temsil edecek olan Switch 2 için yeni bir rapor ortaya çıktı. Japon haber yayıncısı Nikkei tarafından ortaya çıkarılan rapora göre yeni konsol Mart 2025 tarihinde piyasaya sürülecek.
 
Switch 2 bu yıla yetişmeyecek
 
 
 
Daha önce bildiğiniz üzere Nintendo tarafından geliştirilen Switch 2'nin 2024'ün sonlarında çıkış yapacağı bildiriliyordu. Ancak ortaya çıkan yeni rapor, bu yıl içerisinde konsolun yetişmeyeceğini ve 2025'in Mart ayında çıkış yapacağını bildiriyor. Yine aynı rapora göre yeni konsol Switch'e benzer bir yapıda olacak.
 
Diğer taraftan Switch konsolunun sahip olduğu 6,2 inçlik ekran boyutu, Switch 2 ile beraber daha büyük boyutlara ulaşabilecek. Bu ayın başlarında bildirildiği üzere ve birçok kaynaktan da edinilen bilgiler yeni konsolun 2025'in ilk çeyreğinde kullanıcılara sunulacağını belirtiyor. Yine kaynaklara göre üçüncü taraf oyun şirketleri Switch 2'nin bu yıl yetişmeyeceğini aktarıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Passing By - A Tailwind Journey Renkli Bir Atmosferle Geliyor Miyazaki, Yeni Souls Oyunlarının Yönetmenliğini Üstlenmeyebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.2.2024 19:50:44

0
Ps5 ve Xbox dan çok daha pahalı olacaktır Nintendo politikası şaşmaz asla, Switch lite bile 11-12 milyar oled bile değil, kartımda 30000 tl harcamadan bekliyorum çıktığı an alacağım

BSC Misafiri

26.2.2024 18:06:25

0
NCK: Mart 2025 dolar 35 mi, 40 TL mi olur? Bunun fiyatı ne olur?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız