Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Oyunu Tchia'da Haritada Nerede Olduğumuz Gösterilmeyecek

 
 
Açık dünya macera oyunu Tchia için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte oyun yönetmeni Phil Crifo'nun yorumlarıyla birlikte yeni video yayınlanmıştı ve bu video aracılığıyla oyunun içeriğine bir bakış atılmıştı. Birçok detayın ortaya çıktığı bu video sonrasında yeni Crifo eşliğinde yeni bir video daha paylaşıldı. Bu video içerisinde oyunda gezinirken nerede olduğumuzun gösterilmeyeceği ve daha fazlası açıklandı.
 
Tchia renkli atmosferiyle beraber açık dünya macera deneyimi sunacak
 
 
 
IGN Fan Fest'in bir parçası olarak yayınlanan yeni fragmanda çeşitli detaylar bizlere sunuldu. Oyun yönetmeni Crifo Tchia'da yer alacak olan harita sistemi hakkında şunları söyledi:  "Bilinmeyen bir dünyada kaybolmanın heyecanını sizlere sunmak istedik. Bu nedenle harita sisteminde nerede olduğunuzu göremeyeceksiniz. Bunun birçok sebebi var: Etrafı iyice araştırın, nerede olduğunuzu iyice gözlemeye çalışın ve içinizdeki kaşifi açığa çıkarın. Bu mekanik sayesinde çok daha tatmin edici bir deneyim elde edeceğinizi düşünüyoruz." 
 
Tropik bir açık dünya macerasını bizlere sunacak olan Tchia ile etrafta gezinebilecek, yeni yerler keşfedebilecek, yüksek yerlere tırmanabilecek, aşağılara doğru bu yüksek yerlerden aşağıya atlarken süzülebilecek ve daha fazlasını yapabileceğiz. Tam bir özgürlük sunmayı hedefleyen bu oyun içerisinde çeşitli eğlenceli görevlere çıkacağız.
 
Tchia, 2023 yılı içerisinde PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Tchia - IGN Fan Fest videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Tchia Awaceb PC açık dünya macera oyunu
Aksiyon ve Macera Oyunu Magical Delicacy Konsollar ve PC için Duyuruldu Redfall'da Düşmanları Öldürmenin Farklı Yolları Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tchia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız