Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon ve Macera Oyunu Magical Delicacy Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Whitethorn Games ve geliştirici Skaule, Xbox Series X|S,  Xbox One, PC (Steam) ve Xbox Game Pass için Magical Delicacy'yi  duyurdu. Oyun, 2024 yılında çıkış yapacak. Ek olarak duyuru fragmanı da yayınlandı. Fragmanda oyun hakkında daha fazla detaya erişebilir ve oyun içi karşılıklı konuşmaları okuyabilirsiniz.
 
Oyunda Genç cadı Flora'yı oynayacaksınız. Bu yemek pişirme oyununda kasabayı ayrıntılarıyla inceleyin. Doğru malzemeleri dikkatlice seçerek özelleştirilmiş mutfağınızda yemekler ve iksirler pişirin. Kasaba halkıyla tanışmak, onların emirlerini yerine getirmek ve bu sihir dünyasını öğrenmek için kasabada gezinin. Sihirli yemekler yaratmak için farklı malzeme kullanabilirsiniz.
 
Flora'yı oynadığınız zaman gerçek bir cadı olma hayalini gerçekleştirmek için uzak bir kasabaya gideceksiniz. Liman kasabası olan Grat'ta dükkan açıp büyüteceksiniz. 
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Xbox Series X|S Xbox One PC Magical Delicacy
Diablo IV için Açık Beta Test Tarihleri Belli Oldu Macera Oyunu Tchia'da Haritada Nerede Olduğumuz Gösterilmeyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız