Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

KONAMI eFootball 2024’ü SUNAR!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V., bayrak gemisi futbol IP'si "eFootball™"da yeni bir yılın başladığını duyurdu.
 
"eFootball™ 2024"ü oyunculara merhaba derken her türlü yetenek ve deneyime sahip kullanıcının keyif alabileceği bir dizi güncelleme ve eklemeyi de beraberinde getiriyor
 
Partner Kulüp Güncellemeleri
 
 
 
KONAMI, Manchester United FC, FC Bayern München, Internazionale Milano, AC Milan, Arsenal FC ve FC Barcelona gibi futbolun en ikonik takımlarından bazılarını içeren partner kulüp listesini koruyor. Ayrıca şirketin yakın zamanda uzun süreli iş birliğini yenilediği kulüplerden olan FC Barcelona da listede yer alan önemli isimlerden.
 
Dünya futbolunun en büyük transfer haberlerinin bazılarına sahne olan bu takımlar ve çok daha fazlası, oyun içindeki formalarını, stadyumlarını ve kadrolarını yeni futbol sezonuyla örtüşecek şekilde güncelleyecek.
 
Ayrıca, "eFootball™", oyunseverlerin Allianz Arena, Spotify Camp Nou, San Siro ve Stadio Olimpico gibi efsanevi stadyumlarda top koşturabilecekleri tek futbol oyunu olmaya devam ediyor.
 
Yeni oynanış mekanikleri
 
"eFootball™ 2024", oynanışa yapılan bir dizi güncelleme içermekte. Mevcut kullanıcılardan gelen geri bildirimlere dayanarak, KONAMI, "eFootball™"ün sunduğu sürükleyiciliği ve gerçekçiliği daha da arttırmak adına oyuna bir dizi değişiklik getirdi.
 
Oyundaki başlıca değişimler, top sürme ve savunma etrafında odaklanıyor. İyileştirilmiş kontrol tepkileri, kullanıcıların profesyonel futbolun üst seviyelerinde alınan anlık kararları taklit etmelerine olanak tanırken topu daha yakından kontrol etmelerine ve yoğun durumlarda bile top sürmelerine olanak tanımakta.
 
Bireysel yeteneklerin doğruluğunun arttırılması, kullanıcıların takımlarını ve taktik modellerini üstün bir seviyede koordine etmelerini ve sanal sahada daha fazla gol pozisyonu yaratmalarını destekliyor.
 
Takım Oluşturma için "Güçlendiriciler"e (Booster) merhaba deyin
 
‘Booster’lar, “eFootball™” a yeni eklenen bir özellik olup kullanıcılara favori oyuncularının özelliklerini daha da artırma yeteneği sağlar. ‘Booster’lar, oyuncuların normal parametrelerin ötesinde performans göstermelerine (99 üst sınır) olanak tanır, bu da kullanıcıların 'Rüya Takım'larında yer alan çeşitli oyuncuların bireysel yeteneklerini ve özelliklerini arttırabilmelerine olanak tanır.
 
Oyunda oyuncu özel, tüm takımı etkileyen ve belirli kriterleri karşılayan oyuncuları seçerek ortaya çıkan türler de dahil olmak üzere çeşitli türlerde booster’lar bulabileceksiniz.
Bu özellik, kullanıcıların takımlarını daha fazla özgürlük, çeşitlilik ve keyifle oluşturmalarını sağlayacak.
  
Lionel Messi, Global Elçiliğine devam ediyor
 
 
 
KONAMI, Lionel Messi ile olan işbirliğinin devam ettiğini duyurmaktan da gurur duyuyor. Arjantin efsanesi, dünya genelinde "eFootball™" özelinde birçok ticari ve oyun içi kampanyanın yüzü olmaya devam ederken aynı zamanda oyunun kapak yıldızı olmayı da sürdürüyor.
 
Messi ayrıca PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One ve Windows platformlarında satın alınabilen yeni 'eFootball™ 2024: Leo Messi Edition'ın yanı sıra mobil ve Steam® için 'Premium Elçi Paketi: Leo Messi'ye de adını vermekte.
 
Bu sürümde, kullanıcılar sadece "eFootball™"ı indirmekle kalmayacaklar, aynı zamanda yeni 'booster' özelliği ile donatılmış özel bir Messi Epik kartı, önceki takım arkadaşlarından oluşan 10'arlı bir vurgu oyuncu seti, 11 adet 4.000 EXP seti ve 300 eFootball™ Coins içeren bir dizi özel içerik de alacaklar.
 
*eFootball™ Coins, Premium Elçi Paketi: Leo Messi içinde yer almamaktadır.
 
‘Başlangıç Kampanyası’ ile bir adım öne geçin
 
 
 
İster yeni bir kullanıcı olun ister KONAMI futbol oyunlarında deneyimli olun, tüm seviyelerdeki oyuncular, yeni 'Başlangıç Kampanyası’yla kendilerini bekleyen çeşitli ödüllerin tadını çıkarabilir. Kullanıcılar, Giriş Bonusları serisi aracılığıyla 4 'Şans Anlaşması', 360.000 GP, 60.000 EXP ve 120 eFootball™ Coins kazanabilirler.
 
Ayrıca, kampanya başarıları aracılığıyla kullanıcılar 400.000 GP, 120.000 EXP, 100 eFootball™ Coins ve 4 Yetenek Eğitim Programı elde etme şansına sahip!
 
Tüm bu oyun içi öğeler, herhangi bir kullanıcının kendi oynama tarzına ve felsefesiyle örtüşen Rüya Takımlarını oluşturması için biçilmiş kaftan.
 
“eFootball™ 2024” kullanıcılarına sevdikleri sporun en iyi deneyimini ve simülasyonunu sunmak için sürekli olarak gelişmeye devam edecek.
 
“eFootball™”' güncellemelerini ve haberlerini takip etmek için adres: https://www.konami.com/efootball/en
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
eFootball 2024
Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu'nun 25. Yıl Özel Seti Çıktı Starfield, Çıkışıyla Beraber 1 Milyon Eş Zamanlı Oyuncu Sayısına Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.9.2023 11:13:48

0
Mobil oyun gibi. 15 dakika ancak dayandım.

mahsur kalan adam

8.9.2023 23:01:46

0
la bari inat etmeyin pes 6 pes 2013 çıkarın satın isteyen istediğini oynasın

BSC Misafiri

8.9.2023 21:44:47

0
"Yeni oynanış mekanikleri" bölümü benim için önemliydi ancak; Spoiler vermiş gibi olmayayım hatta vermiş olayım yeni başlayanlar, güncelleme yapanlar, merak edenler için söylüyorum 38gb boşuna güncelleme yaptınız oyun hala aynı oyun bir değişiklik yok Pes 2016-17-18-19-20-21 keyfini arıyorsanız yine bulamayacaksınız :D

BSC Misafiri

8.9.2023 21:39:17

0
Ben şimdi bu durumu anlamadım.Birisi açıklayabilir mi? Adamlar aldı pes'i free to play modeline getirdi. Sonuç olarak oyunu ücretsiz indirebiliyoruz. Ama diyelim eskisi gibi . Arkadaşım geldi ve karşılıklı iki el oynayalım desek. Takımlar mı kilitli oluyor. Booster pack vs. Gördüm. seçilebilecek takımları açmak için de bunlar gerekli mi yoksa sadece kariyerde yaptığın futbolcun için mi kullanılabiliyor. Fifa da bu tarz bir modele geçti. Karşılıklı bir arkadaşınla nostalji yaparak oynamak için hangisi daha iyi güncel versiyon olarak ve full takım oynanış özelliği olarak . Eski adları ile Fifa mı pes mi ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
eFootball 2022 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız