Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield, Çıkışıyla Beraber 1 Milyon Eş Zamanlı Oyuncu Sayısına Ulaştı

 
Bethesda tarafından oyunculara sunulan açık dünya uzay temalı Starfield çıkışıyla beraber oyuncuların uğrak noktası haline geldi. Phil Spencer tarafından yayınlanan Twitter (yeni adıyla X) gönderisinde oyunun tüm platformlarda 1 milyon eş zamanlı kullanıcı sayısının aşıldığı belirtildi.
 
Starfield çok oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Yılın beklenen oyunları arasında yer alan Starfield oyuncular tarafından çok oynanmaya devam ediyor. Erken erişimle beraber 230 bini aşkın eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşan yapım şimdi ise bu sayıyı katlamış durumda. Oyun resmi olarak 6 Eylül'de tüm oyunculara sunuldu ve herkesin erişimine açıldı.
 
Bir yandan sevilen bir yandan ise optimizasyon ve buglar konusunda eleştirilen oyunun Steam'de standart sürümü 899,00 TL, Premium sürümü ise 1.299,00 TL'den karşımıza çıkıyor. Starfield, The Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout 4'ün ödüllü geliştiricileri Bethesda Game Studios'un 25 yılın ardından oluşturduğu ilk yeni evren olarak karşımıza çıkıyor.
 
Peki siz oyunu sevdiniz mi?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
KONAMI eFootball 2024’ü SUNAR! King’s Bounty 2 PS5 ve Xbox Series Konsollarına Çıkış Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.9.2023 21:44:54

0
NCK: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl oyununa, steam cüzdanına ayda 100 TL ata ata, 345 TL'ye almayı düşünüyorum ama 899 TL bir oyuna hayatta para vermem. İndirimle fiyatı düşene kadar iki üç yıl sonra ana oyunun, o zaman zaten yamalarla optimize de ederler oyunu, o zaman alırım. Bir de SSD gerekiyormuş. Türkiye'de oyun sever olmak zor arkadaş!

BSC Misafiri

8.9.2023 21:39:13

0
Malesef oyun sitelerin verdiği puanlarla oyuncularınki çok farklı . Ben gamepass pc'de bunun tam tersini gördüm yorumlarda. Şu ana kadar yorum yapan kişi sayısı 146 5 yıldız verenler %20 4 yıldız " %8 3 yıldız " %6 2 yıldız " %14 1 yıldız " %51 yorumların çoğunluğu pc için optimizasyon rezaleti,ve yapay zekanın, zekasının olmaması:),bug dolu olması. ---- Ama oyun olarak çok güzel bir yapım, umarım 1 sene sonra bunlar düzeltilmiş olarak yeniden bakarız oyuna.

arda29

8.9.2023 17:19:21

+1
RTX 4080 laptop ile akıcı şekilde oynuyorum 60+ fps ultrada. Kesinlikle bu grafikler için performans daha iyi olmalıydı ama çokta üzmedi beni öyle. En azından optimize edilmemiş Unreal Engine oyunları gibi anlık donmalarla(stutter) çıldırtmıyor. Callisto Protocol ve Jedi Survivor da gördük. Bu oyunda öyle bişey yok, düşük fps de alsanız bi stabilite var genel anlamda. Akila City de performans biraz fazla etkileniyor.

Sarohan

8.9.2023 15:43:54

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunda bug bir Bethesda oyunundan beklenmeyecek şekilde oldukça az. Optimizasyon sorunları yer yer var. Özellikle şu ilk indiğimiz şehirde.
Yer yer mi var ? Oyun genel olarak leş ötesi performans anlamında. Birde çok sevdiğiniz todd amca utanmadan optimizasyon yaptık gayet güzel çalışıyor pc nizi yükseltmeniz lazım demiş. Komedi şovunda başta oynatılır bu adam. Biraz performans analizi videolarını izlemeni tavsiye ederim ne kadar rezil bir durumda olduğundan pek bir habersin.

BSC Misafiri

8.9.2023 12:47:46

0
Oyunda bug bir Bethesda oyunundan beklenmeyecek şekilde oldukça az. Optimizasyon sorunları yer yer var. Özellikle şu ilk indiğimiz şehirde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız