Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu'nun 25. Yıl Özel Seti Çıktı

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), bugün yaptığı açıklamayla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nun (TCG) uzun zamandır beklenen 25. Yıl Anniversary Tin (Kutlama Seti): Dueling Heroes'un çıktığını duyurdu.
 
Bu çok özel set, birçok sürprizin yanı sıra kutunun yanlarını süsleyen on altı ikonik canavarın Quarter Century Secret Rare (Çeyrek Yüzyıl Gizli Nadir) versiyonunu içermekte. Bunlar arasında, Yugi'nin efsunlu Dark Magician’ı ve devasa Exodia, The Forbidden One gibi Düello klasiği kartların yanı sıra ikonik canavarlar Number 39: Utopia ve Stardust Dragon gibi kartlar da bulunuyor.
 
Çeyrek Yüzyıl Gizli Nadir kartlar, holografik folyo kaplama, altın folyo isim damgaları ve üzerinde çok özel 25. Yıl Kutlama watermark’ı taşıyor. Bu kartlar, Yu-Gi-Oh! kart oyununun sadece 25. yıl kutlama dönemine özel olarak piyasaya sürülmüş durumda.
 
 
 
Bu Kutu aynı zamanda Destelerini güçlü kartlarla desteklemek isteyen Düelloculara da çok şey vadediyor. 25. Yıl Seti’nde Battle of Chaos, Dimension Force, Darkwing Blast, Tactical Masters, The Grand Creators gibi yakın dönemde yayınlanan setlerden gelen yaklaşık 300 farklı kart bulunmakta.
 
Her 25. Yıl Kutlama Seti: Dueling Heroes kutusu, toplamda 54 kart içeren 3 Mega-Paket barındırıyor. Bunlar arasında 6 Prismatic Secret Rare, 6 Ultra Rare, 3 Super Rare, 3 Rare ve 36 Common ve tabii ki bonus Quarter Century Secret Rare kartı yer almakta.
 
Daha fazla bilgi için adresimiz: https://www.yugioh-card.com/eu/product/25th-anniversary-tin-dueling-heroes/
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Yu-Gi-Oh
Worlds 2023 Katılım Serisi KONAMI eFootball 2024’ü SUNAR!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız