Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

High on Life PlayStation Konsollarına Gelebilir

 
 
Squanch Games tarafından oyunculara sunulan birinci şahıs nişancı oyunu High on Life, PlayStation konsollarına gelebilir. Twitter kullanıcısı Knoebel tarafından tespit edildiği üzere oyunun PS4 sürümü yeni güncellemeyle beraber ortaya çıkmış görünüyor.
 
Playstation konsoluna ait çeşitli referanslar ortaya çıktı
 
 
 
PlayStation 4 sürümü oyun güncellemelerini takip eden ve yayınlayan bir site olan Orbis Patches tarafından ortaya çıkarıldı. Yeni güncelleme ile beraber çeşitli referansların ortaya çıkmasıyla beraber de gözler konsollara çevrildi. Söz konusu güncelleme genel hata düzeltmelerini ve iyileştirmelerini içeriyor.
 
Eğlenceli içeriğin ve mizahi tarafının yüksek olduğu High on Life, Aralık 2022'de Xbox One, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürüldü. Ayrıca ilk gün konsollar ve PC için Game Pass'te yerini aldı. Oyun piyasaya sürüldüğünde dikkate değer etkileşim aldı ve belli oranda rekor kırdı.
 
Geçtiğimiz ay oyun için ek bir paketi duyuran Squanch Games CEO'su ve stüdyo yönetmeni Mike Fridley, High on Life'ın 7,5 milyon oyuncuya ulaştığını açıkladı. High on Knife adlı DLC, ana hikayenin iki yıl sonrasını konu alıyor ve korku / komedi içeriğini oyunculara sunuyor. High on Knife, bu sonbaharda PC ve Xbox konsolları için piyasaya sürülmeyi bekliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle macera pc High on Life
Marvel’s Spider-Man 2 için Hikaye Fragmanı Yayınlandı: Yeni PS5 Paketi de Geliyor Kong Hayranlarına Müjde: Skull Island: Rise of Kong Oyunu Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Settlers

23.7.2023 10:10:58

+1
Bu arada, bugün itibariyle oyun Ps'ye geldi. https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP2886-PPSA15389_00-0937721911272224

Settlers

21.7.2023 20:51:19

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Constellation Crusader umarım gelmez
Neden ki?

Caped 117 Crusader

21.7.2023 17:19:30

0
umarım gelmez
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
High on Life
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız