Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel’s Spider-Man 2 için Hikaye Fragmanı Yayınlandı: Yeni PS5 Paketi de Geliyor

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın geliştiriciliğini Insomniac Games'in üstlendiği aksiyon macera oyunu Marvel’s Spider-Man 2 için yeni içerikler yayınlandı. PlayStation 5 sahiplerinin merakla beklediği devam oyunu için şu anda resmi hikaye fragmanı yayınlanmış durumda ve içerikler gerçekten de oyuncuların ve hayranların dikkatini çeken türden. Oyun için sadece resmi hikaye fragmanı değil aynı zamanda PlayStation 5 paketi de açıklandı. Bu paket içerisinde Spider-Man temalı bir kablosuz kontrol cihazı ve konsol içeriği bizleri bekliyor.
 
Devam oyunu geliyor 
 
 
 
Spider-man temalı bu konsol paketi gerçekten de hayranları memnun edecek gibi görünüyor.
Hayranların merakla beklediği devam oyunu yakın zamanda çıkış yapmayı bekliyor ve oyunculara yeni mekanikleri ve içeriği sunmayı hedefliyor. Oyunda yine farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve haritanın biraz daha genişlemiş olduğunu deneyimleyebiliyoruz. Önceki oyunun haritasından biraz daha geniş olacak bu yapım içerisinde farklı farklı ve yeni mekanlar karşımıza çıkmayı bekliyor. Buralardı dilediğimiz gibi keşfedebiliyor ve iki farklı Spider-man karakteriyle beraber de büyük ve zorlu bir maceraya atılabiliyoruz.
 
Venom karakteri üzerinde oldukça fazla duruldu 
 
 
 
Yayınlanan yeni hikaye fragmanı ile beraber hayranların heyecanlı bekleyişi devam ediyor ve oyuncular için heyecanlandıran bir içerik sunuldu. Fragman içeriğine bakacak olursak oyundaki hikayemizin ana teması burada veriliyor ve aynı zamanda New York'taki kötü karakterimiz Venom burada sahneye çıkıyor. Elbette geçtiğimiz günlerde yayınlanan Venom karakterinin yeni ekran görüntüsüyle beraber hayranlar zaten sosyal medyada bu görüntüyü gündeme getirmişti ve şimdi ise bu fragmanla beraber de Venom'u bir kez daha görüyoruz ve geliştirici ekibin açıklamasına göre Venom karakteri üzerinde oldukça uğraşılmış durumda. 
 
Geçtiğimiz günlerde açıklanan bilgilere göre geliştirici ekip Venom karakteri üzerinde oldukça uzun bir süre durmuş ve Venom'un gerçekten korkutucu ve ürkütücü bir karakteri olmasını sağlamak için çeşitli teknikler kullanmış. Yapılan açıklamalara göre oyun içerisinde yer alan karakterlerden en zorunun Venom olduğu belirtildi ve en çok da bir konunun üzerinde duruldu diyebiliriz.
 
Kıdemli hikaye yönetmeninin oyun hakkında aktardıkları 
 
 
 
Yeni fragmanla beraber kıdemli hikaye yönetmeni Jon Paquette oyuna derin bir bakış sundu ve bu kapsamda şunları aktardı: “Oyunun hikayesinin başında ilk olarak örümcek adamlarımız sıradan bir hayat sürüyor ve bu kapsamda normal bir şekilde hayatlarını yaşıyor. Ancak sonraki süreçte hem Peter Parker hem de Miles Morales çeşitli zorluklarla beraber karşı karşıya kalıyor. Özel hayatları ile boğuşmaya devam eden bu ikili üniversite hayatı için boş vakit bulmaya çalışıyor ve farklı farklı uğraşlarla da bu süreç içerisinde boğuşuyor. Yine bu esnada Peter, May teyzenin evinin ödemeleri konusunda çeşitli sıkıntılara giriyor ve bu sorunla boğuşmaya devam ediyor. Bu durum Peter için büyük bir önem arz ediyor ve bu konu üzerinde oldukça fazla duruluyor. Diğer taraftan Miles’da Peter gibi çeşitli sorunlarla baş etmeye çalışıyor ve bu ikili normal yaşantılarını birtakım hengameler arasında sürdürmeye çalışıyor. Ancak çoğu zaman özel hayatları konusunda işler pek yolunda gitmiyor ve ne yazık ki su yolunu bulmuyor. Kahramanlarımız bu süreç boyunca bir yandan uğraşırken diğer yandan ise hem gelecek kaygısı hem de önlerine zor kararlar çıkıyor ve artık bir yol ayrımına girmeye başlıyor. İşte burada oyuncular devreye giriyor,  bu karakterlerin kontrolünü alıyor ve macera başlıyor.”
 
 
 
Hikaye yönetmeninin derin bakış sunduğu bu açıklama ile beraber devam oyun birçok hayran tarafından bekleniyor ve devam oyunu içerisinde birden fazla kötü karakterin olduğunu da söyleyebiliyoruz. Oyun içerisinde yukarıda bahsettiğim gibi Venom karakteri ön plana çıkıyor ve bunun akabinde ise Avcı Kraven’da kötü karakterler arasında yer alıyor. Kraven, New York şehrine adım atarak burada çeşitli sorunlar ortaya çıkarıyor ve avladığı şeylerle ilgili de bir dizi gizemli olaylar meydana geliyor. İşte biz de burada bu gizemleri ortaya çıkarmak ve neyin ne olduğunu öğrenmeye başlıyoruz. Dolayısıyla burada bulunan kötü karakterler çeşitli hamleler yapıyor ve biz de bu hamleleri ortaya çıkarmaya ve aynı zamanda durdurmaya çalışıyoruz.
 
Spider Man temalı PlayStation 5 Paketi ve DualSense Kablosuz kontrolcüsü
 
 
 
Resmi hikaye fragmanının yanı sıra bir de ekipler Spider-man temalı PlayStation 5 paketini duyurdu. Sınırlı sayıda olacak olan bu paket içerisinde Spider-man temalı PlayStation 5 konsolu bunun dışında yine aynı şekilde kontrolcü yer alıyor. Örümcek Adam kaplamalı olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen bu paket elbette hayranların dikkatini çekecek türden.
 
Konsol kapağı ve kablosuz kontrolcü ile beraber karşımıza çıkmayı hedefleyen bu sınırlı sürüm ayrıca oyunun dijital bir kopyasını da içeriyor. Yani bu paketi satan alımla beraber oyunu da bu sayede oynayabiliyorsunuz. Ek olarak oyunu tekrardan satın almanıza gerek kalmıyor. Halihazırda bir PlayStation 5 konsoluna sahipseniz Spider-man temalı bu ürünleri ayrı ayrı olarak da satın alabilirsiniz. Dolayısıyla bu da ekipler tarafından oyunculara sunulan ekstra bir ayrıcalık olarak karşımıza çıkıyor. Elbette bu tarz ürünleri ayrı bir şekilde tasarım ürünü olarak almak kullanıcılara çeşitli avantajlar sağlıyor.
 
 
 
Sınırlı sayıda karşımıza çıkmayı hedefleyen Spider-man temalı bu ürünlerin ön siparişleri 28 Temmuz tarihinde başlıyor ve 1 Eylül tarihinde de hayranlara sunulmaya bekliyor. Diğer taraftan hayranlara sunulmaya bekleyen bu ürünü tam bir paket olarak satın alırsanız devam oyununa 20 Ekim tarihinde yani piyasaya sürüldüğünde erişebilirsiniz. Öte yandan Spider-man 2 oyununu ön sipariş verenlere çeşitli bonuslar da sunuluyor bu bonuslar arasında da 3 beceri puanı ve çeşitli aksesuarlar yer alıyor.
 
PlayStation 5 konsolunun gücünden tam olarak yararlanmayı isteyen devam oyunuyla beraber oyuncuların elbette beklentileri bir hayli yüksek. Oyun içerisinde önceki oyuna nazaran daha fazla oyun için mekanik, yeni dövüş hareketleri, yeni animasyonlar, yeni bölgeler ve daha fazlası bekliyor. Devam oyununda ayrıca iki farklı örümcek adam karakteri bulunuyor ve bu karakterlerin de her birinin kendine ait çeşitli özellikleri ve becerileri bulunuyor. Bu beceriler ve kombolarla beraber oyuncular düşmanları hareketli bir şekilde ortadan kaldırabiliyor ve klasik olarak Örümcek Adam'ın bu çevikliğinden faydalanabiliyor. Yine yapım içerisinde açık bir dünya bizleri bekliyor ve bu açık dünya içerisinde de çeşitli eklemeler yapılmış durumda.
 
 
 
Örümcek Adam'ın hikayesini deneyimleyeceğimiz ve devam edeceğimiz bu yapım PlayStation 5 konsoluna özel olarak çıkış yapmaya bekliyor. Oyun yukarıda da bahsettiğim gibi 20 Ekim tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor ve oyun içerisinde yine önceki oyunda olduğu gibi üçüncü şahıs bir kamera bakış açısı bizlere sunuluyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
Tekken 8 için Claudio Serafino Karakter Oynanış Videosu Yayınlandı High on Life PlayStation Konsollarına Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.7.2023 16:20:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: arnavut_efe Bunun kişisel fikrinizle alakası yok direkt buraya sony nin çocuk oyunu yapıp büyükler için oyunlar yapmadığını iddia ettiniz arada fark var! ben dahil birkaç kişide size yazdık şu bana göre değil bu ilgimi çekmiyor demeniz bizi ilgilendirmiyor sonuçta var yani bunun cevabını veriyoruz size. Daha 1 ay önce xbox series x satıp ps5 aldım hadi diyelim sony bu işi beceremiyor saydığım oyunlarda sürekli bir mükemmelliyet arıyorsun. Nintendo tu hariç tutuyorum xbox ın böyle bir şaheseri vardıda bizimmi haberimiz yoktu varsa söyleyin tekrar ps5 imi satıp xbox alayım.. en az 10 tane oyun sayıldı size sizlik yada değil farketmez bu iddianızı çürütmek yönündeydi sürekli bişeylere kılıf bulmanız art niyetli olduğunuzu gösteriyor. Ne yazarsan yaz sana cevap yetiştirmekle uğraşmayacağım iyi günler..
sıkıntılı bir kişiliksiniz anladığım kadarıyla.. yorumlarımın hiçbir yerinde xboxla ilgili hiçbirşey demememe rağmen olayı xbox vs ps 'e çevirmenizden problemli bir zihniniz olduğu anlaşılıyor. yardım almanızı tavsiye ederim iyi günler.

arnavut_efe

22.7.2023 15:50:54

0
Bunun kişisel fikrinizle alakası yok direkt buraya sony nin çocuk oyunu yapıp büyükler için oyunlar yapmadığını iddia ettiniz arada fark var! ben dahil birkaç kişide size yazdık şu bana göre değil bu ilgimi çekmiyor demeniz bizi ilgilendirmiyor sonuçta var yani bunun cevabını veriyoruz size. Daha 1 ay önce xbox series x satıp ps5 aldım hadi diyelim sony bu işi beceremiyor saydığım oyunlarda sürekli bir mükemmelliyet arıyorsun. Nintendo tu hariç tutuyorum xbox ın böyle bir şaheseri vardıda bizimmi haberimiz yoktu varsa söyleyin tekrar ps5 imi satıp xbox alayım.. en az 10 tane oyun sayıldı size sizlik yada değil farketmez bu iddianızı çürütmek yönündeydi sürekli bişeylere kılıf bulmanız art niyetli olduğunuzu gösteriyor. Ne yazarsan yaz sana cevap yetiştirmekle uğraşmayacağım iyi günler..

BSC Misafiri

22.7.2023 12:54:54

0
hocam bana uygun olup olmamasının sizi ilgilendirip ilgilendirmemeside beni ilgilendirmiyor. ben buraya kişisel fikrimi yazıyorsam bana uygun olup olmamasının bir önemi var demektir. ha bu sizi ilgilendirmiyorsa yazmayın o zaman. bahsettiğiniz oyunlara gelirsek, GoT fena oyun değildi ama ben muhteşem bir oyun gibi hissedemedim. konu ve işleniş çok yaman ve bilindik geldi. açık dünyası çok boştu vesaire. güzel grafikleri ve temasına ilgimden dolayı birazda kendimi zorlayarak bitirdim diyebilirim. death stranding ise hiç sevemediğim bir oyun oldu, kesinlikle bana göre değildi. returnal oynamadım ve türündne dolayı oynayacağımıda sanmıyorum ama bir deneme yapabilirim belki bakalım. demon souls zaten var olan bir oyunun remake'i, bu yüzden saymıyorum. birtek phantom blade zero'yu bilmiyorum. ona bakacağım. eğer bu saydıklarınızdan ibaretse sony'nin yeni nesli, benim adıma hayal kırıklığı anlamına geliyor.

arnavut_efe

22.7.2023 09:10:34

0
içimiz dışımız spiderman oldu.. konusu bildiğimiz spidermandan farklı olsada artık ilgimi çekmiyor, plusta varken oynamaya bile yetltenmedim 1. oyununu ve miles morales oyununu..

arnavut_efe

22.7.2023 09:07:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri gow 2018 ve sonrası tam anlamıyla çocukça oyunlar. öncesi için evet haklısın fakat onlar çıkalı yüzyıllar oluyor artık maalesef. killzone serisi desen son oyun gerçekten ama gerçekten çok kötü bir oyundu. önceside yine çok eskide kaldı, remaster yapsalar bile razıyım fakat gel görki onun yerine adamlara robot dinozorlara ok atma oyunu yaptırıyorlar, yani görüyorsun yine çocuk kitle devrede. Resistance yine aynı şekilde 2 nesil geride kalmış seri. Days Gone tema olarak yetişkinlere hitap eden bir oyun olsada beni çok fazla sarmadı, bence orta şeker bir oyun. Last of Us içerik olarak yetişkin olsada senaryo olarak dümdüz ve basit bir netflix dizisinden farksız benim gözümde, ilk oyun içinde konuşuyorum bu arada sadece 2. oyuna değil bu eleştirim. Ben hikayesini sevemedim kısacası. Geriye sadece Bloodborne kalıyor. Ve evet bu tam anlamıyla yetişkinler için hazırlanmış ve olağanüstü kalitede bir yapım. AMA gel görki bununda üzerinden 8 sene geçmiş :)) ha birde bunu from software yaptıda neyse o kadarınada birşey demeyelim. Bu arada bir tanesini atlamışsın. The Order 1886 bence yine yetişkin oyuncu kesimi için çok güzel bir tattı. Ve maalesef o da hem tutulmadı hem yapımcısı kapatıldı hemde üzerinden yıllar geçti. işin özeti; şu anda (şu anda dediğim zaman dilimi bu nesil olarak düşünelim), yetişkin oyuncular için sarsıcı, darbe etkisi güdebilecek bir oyunu yok sony'nin ve işin acı tarafı duyurduklarındanda yok. Birtek Wolverine'den biraz umutluyum hepsi bu. varsa kaçırdığım, oynamadığım veya duyurulmuşlardan bana uygun olduğu halde atladığım, yazarsanız sevinirim.
Ghost of Tsushima, Death Stranding,(bu ikisinin 2. oyunlarıda gelecek zaten), Returnal, Phantom Blade Zero(yeni duyrulan oyun), Demon Souls. Exclusive oyunları takmıyorum ben aslında ama yinede var bahsettiğiniz türde oyunlar. Size uygundur veya değildir orası bizi ilgilendirmezde sonuçta var.

BSC Misafiri

22.7.2023 00:44:48

0
gow 2018 ve sonrası tam anlamıyla çocukça oyunlar. öncesi için evet haklısın fakat onlar çıkalı yüzyıllar oluyor artık maalesef. killzone serisi desen son oyun gerçekten ama gerçekten çok kötü bir oyundu. önceside yine çok eskide kaldı, remaster yapsalar bile razıyım fakat gel görki onun yerine adamlara robot dinozorlara ok atma oyunu yaptırıyorlar, yani görüyorsun yine çocuk kitle devrede. Resistance yine aynı şekilde 2 nesil geride kalmış seri. Days Gone tema olarak yetişkinlere hitap eden bir oyun olsada beni çok fazla sarmadı, bence orta şeker bir oyun. Last of Us içerik olarak yetişkin olsada senaryo olarak dümdüz ve basit bir netflix dizisinden farksız benim gözümde, ilk oyun içinde konuşuyorum bu arada sadece 2. oyuna değil bu eleştirim. Ben hikayesini sevemedim kısacası. Geriye sadece Bloodborne kalıyor. Ve evet bu tam anlamıyla yetişkinler için hazırlanmış ve olağanüstü kalitede bir yapım. AMA gel görki bununda üzerinden 8 sene geçmiş :)) ha birde bunu from software yaptıda neyse o kadarınada birşey demeyelim. Bu arada bir tanesini atlamışsın. The Order 1886 bence yine yetişkin oyuncu kesimi için çok güzel bir tattı. Ve maalesef o da hem tutulmadı hem yapımcısı kapatıldı hemde üzerinden yıllar geçti. işin özeti; şu anda (şu anda dediğim zaman dilimi bu nesil olarak düşünelim), yetişkin oyuncular için sarsıcı, darbe etkisi güdebilecek bir oyunu yok sony'nin ve işin acı tarafı duyurduklarındanda yok. Birtek Wolverine'den biraz umutluyum hepsi bu. varsa kaçırdığım, oynamadığım veya duyurulmuşlardan bana uygun olduğu halde atladığım, yazarsanız sevinirim.

BSC Misafiri

22.7.2023 00:44:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sony yetişkinler için oyun yapmıyor mu? cahil ya da art niyetli olmak böyle birşey galiba.. Last of us, God of War, Decroit BH, Bloodborne, Demon's Souls, Days Gone.. art niyetli olacağım diye komik olmayin.. (goty Baldur's gate 3 btw)
sen beni görmemiş gibi davran. alim sensin büyük sensin cahil benim. senin gibilerle uğraşacak vaktim kalmadı artık. sensin büyüksün hadi yallah

Johnny Silverhand

21.7.2023 21:51:06

+1
ps 5 süper duruyor. kol falan da çok iyi.

BSC Misafiri

21.7.2023 20:56:04

+3
Sony yetişkinler için oyun yapmıyor mu? cahil ya da art niyetli olmak böyle birşey galiba.. Last of us, God of War, Decroit BH, Bloodborne, Demon's Souls, Days Gone.. art niyetli olacağım diye komik olmayin.. (goty Baldur's gate 3 btw)

BSC Misafiri

21.7.2023 20:51:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri çocuklar için güzel bir oyun. inşallah sony yetişkinler içinde güzel oyunlar çıkaracak birgün
Sony Fan boyu değilim Yani abi öff ya Sonny dışında oyun yapan mı var diye takılanlardan. Ama God of War seri olarak. 2018/Ragnarok'tan da öncekilerle . Killzone serisi. Resistance Serisi, Horizon serisi , kanlı aksiyonlu oyun dersen Days Gone. Bloodborne ve Last of Us Serisi. Sony'nin daha çok yaşı ilerlemiş kitleler için yaptığı ciddi oyunlardan. Sony'i microsoft'a karşı desteklediğim nokta Ürününe desteği ürününü öne çıkartacak seviyede veriyor. Bu ekonomide bir playstation sahibi değilim. Oyunlar PC'ye gelirse ve PC'm kaldırırsa o şekilde bazılarına erişimim var ama AAA kalitede güzel oyun yapan ender firmalardan.

BSC Misafiri

21.7.2023 19:50:04

0
çocuklar için güzel bir oyun. inşallah sony yetişkinler içinde güzel oyunlar çıkaracak birgün

BSC Misafiri

21.7.2023 18:20:29

0
goty sansı varmı yokmu zamanla görürsün sen sansı olmucak diye olmuyomu cocuk oldugun belli goty alır bak görürsün

Caped 117 Crusader

21.7.2023 17:20:17

0
downgrade man olmuş

A r c h A n g e L.

21.7.2023 15:51:35

+2
Hikaye Fragmanı çok güzel görünüyor. PS5'in gücünü tamamen kullandıkları belli oluyor. PS5 kapağı ve Dualsense dizaynınıda beğendim. 20 Ekim gelsede deneyimlesek. :)

busterr

21.7.2023 15:27:26

0
Sevenleri için güzel duruyor, eminim iyi bir oyun olacaktır. GOTY içinse şansı yok maalesef Zelda ve Starfield gibi ağır topların olduğu bir yılda, sorry spider boi... Bu sene oyun dünyası için çok dolu geçiyor.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız