Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konuşan Silahlarla Ön Plana Çıkan High On Life Artık PS4 ve PS5 için Mevcut

 
 
Geliştirici Squanch Games, nişancı macera oyunu High On Life'ın artık PlayStation Store üzerinden PlayStation 4 ve PlayStation 5 için 599,00 TL'den çıkış yaptığını duyurdu. Mizah unsurlarıyla ön plana çıkan High On Life ilk olarak 13 Aralık 2022'de Xbox Series, Xbox One ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. Ayrıca şu anda Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut.
 
Oyun bizlere neler sunuyor?
 
 
 
Justin Roiland'ın zihniyle tasarlanan High On Life'da konuşan silahlarla beraber bir oluyor ve galaksiler arası ödüller toplayabiliyorsunuz. Bir uzaylı kartelini alt etmeye çalıştığınız ve Dünya'yı kurtarmak için elinizden geleni yaptığınız oyunda aksiyon ve platform unsurlarının yanı sıra mizahi içerikler de yer alıyor.
 
Renkli grafikleriyle ve içeriğiyle ön plana çıkan High On Life için yakın zamanda duyurulan yeni bir ek paket geliyor. High On Knife adlı bu ek içerik bu sonbaharda tüm platformlarda eş zamanlı olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor..
 
Farklı bölgelere adım atacağınız, uçup kaçacağınız ve tuhaf tiplemelerle karşılaşacağınız oyun artık Playstation konsolları için mevcut. 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc High on Life
Playstation 5 Pro'ya Ait Yeni Detaylar Ortaya Çıktı: Çıkış Tarihi ve Özellikleri! Max Payne 3 için Sam Lake Modu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
High on Life
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız