Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kong Hayranlarına Müjde: Skull Island: Rise of Kong Oyunu Duyuruldu

 
 
Amazon İspanya, geçtiğimiz gün Skull Island: Rise of Kong adlı yeni bir Kong oyununun içeriğini sızdırdı. GameMill Entertainment tarafından yayınlanacak ve IguanaBee ekibi tarafından geliştirilen oyunun kısa bir süre sonra resmi duyurusu geldi.
 
Üçüncü şahıs aksiyon oyunu olacak
 
 
Skull Island: Rise of Kong oyununda açıklanan bilgilere göre intikam teması işlenecek ve üçüncü şahıs aksiyon macera deneyimini oyunculara sunacak. Oyuncular, Skull Adası'nın gerçek kralı olmak için ilkel düşmanları ortadan kaldırabilecek ve baş düşmanlarının kölelerini yenebilecek. Ek olarak bataklıklarla, şelalelerle, ormanlarla ve kafataslarıyla dolu mağaralarla karşılaşacağız. Aynı zamanda Skull Adası'nın gizlediği tarihi ve sırları keşfedebileceğiz.
 
Skull Island: Rise of Kong, standart sürümü 39,99 dolardan çıkış yapacak. Oyunda Kong'un kökenini araştıracak, öfkesini düşmanlara karşı serbest bırakacak, yeni zirvelere doğru tırmanacak ve mevcut adayı keşfedeceğiz.
 
Skull Island: Rise of Kong, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için geliyor. Bu sonbaharda çıkış yapacak. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Skull Island Rise of Kong
High on Life PlayStation Konsollarına Gelebilir GTA 6 Eğlence Sektörüne Damga Vurmaya Geliyor: Maliyeti 2 Milyar Dolar!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız