Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Focus Entertainment, Atlas Fallen için Yeni Oynanış Videosu Yayınladı

 
 
Geliştiriciliğini Deck13'ün üstlendiği ve yayıncılığını Focus Entertainment'ın yaptığı aksiyon rol yapma macera oyunu Atlas Fallen için oynanışa genel bakış fragmanı yayınlandı. Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilen yapım ilgi çekici atmosferlere ve yapıya sahip durumda.
 
Atlas Fallen için yeni yeni videolar gelmeye devam ediyor
 
 
 
Bu zamana kadar birçok oyun videosuyla karşımıza çıkan Atlas Fallen, Focus Entertainment'ın üzerinde durduğu bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde tek oyunculu bir deneyim bizlere sunuluyor ve aksiyon, macera ve rol yapma unsurları yer alıyor. Çorak topraklara atıldığımız oyunda kumlardan yükseliyor ve düşmanların tepesine binebiliyoruz.
 
İlgi çekici yapısıyla karşımıza çıkmayı hedefleyen oyunun elbette arka planda bir hikayesi bulunuyor. Dünya içerisinde yapacağımız görevlerle beraber hikayesini öğrenebileceğimiz oyunun yayınlanan yeni videosunda çeşitli atmosferler, savaş sistemleri, karakterler ve daha fazlası bizlere aktarılıyor.
 
Atlas Fallen, 10 Ağustos tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.  
 
Oynanış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun geliştirme stüdyo
Microsoft'tan Xbox One için Karar: Artık Oyun Geliştirilmeyecek Outriders Geliştiricisi Xbox ile Anlaşma İmzaladı! Yeni Bir Oyun Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Focus Entertainment
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız