Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40,000: Boltgun PC ve Konsollar için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Auroch Digital, Warhammer 40,000 evreninde geçen retro tarzı birinci şahıs nişancı oyunu Warhammer 40,000: Boltgun'u duyurdu. Oyun, 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Focus Entertainment yaratıcı yaratıcı sorumlusu Dessil Basmadjian bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: “Yetenekli Auroch Digital stüdyosu ve uzun süredir ortağımız olan Games Workshop ile birlikte bu hızlı tempolu birinci şahıs nişancı oyunu üzerinde çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Boltgun, ikonik 90'ların stili ile Warhammer 40.000 evrenini birleştiriyor. Bunun yanı sıra her tarzdan oyuncuyu memnun edecek heyecan verici oynanışı da beraberinde getiriyor." 
 
Boltgun'ınızı doldurun ve Warhammer 40.000 evreninde geçen 90'lar tarzı retro nişancı oyununu deneyimleyin. Şık görsellerin yanı sıra durmak bilmeyen bir aksiyona atılın.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo Warhammer 40 000: Boltgun
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr Yeni Nesil Konsollara Geliyor Owlcat Games, Warhammer 40,000: Rogue Trader'ı Duyurdu

Settlers

2.6.2022 15:14:58

0
Şahane bir şey bu! Merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Focus Entertainment
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız