Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft'tan Xbox One için Karar: Artık Oyun Geliştirilmeyecek

 
 
Yeni nesil Xbox Series X|S konsollarının piyasaya sürülmesinden iki buçuk yıl sonra Microsoft, Xbox One için nihai kararını verdi. Bu doğrultuda şirket artık yeni nesil konsollara odaklanacağını ve Xbox One konsollarının ise geri planda kalacağını açıkladı. 
 
Xbox One için artık oyunlara odaklanılmayacak
 
 
 
Microsoft tarafından oyunculara sunulan Xbox One için yeni hamle gerçekleşiyor. Bu kapsamda artık şirket yeni nesil konsollara odaklanıyor. Xbox Game Studios Başkanı Matt Booty, Axios ile yaptığı bir röportajda stüdyonun artık Xbox One için bir planının olmadığını açıklıyor.
 
Birtakım açıklamalarda bulunan Booty ek olarak şunları aktarıyor: "Oyuncular Xbox One konsollarında oyun oynamaya devam etmek istiyor. Biz de bunun için Microsoft'un bulut oyun hizmetini öne çıkarıyor ve bu şekilde oyunları oynama seçeneğini sizlere sunmak istiyoruz."
 
Öte yandan geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Xbox sunumunda birçok yeni oyun duyurusu ve mevcut oyunların oynanış içerikleri yayınlandı. Oyuncular artık gerçekten yeni nesil oyunların bir an önce gelmesini bekliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Xbox One
Xbox Game Pass Fiyatları Zamlanıyor mu? Bir Kale Daha mı Düşüyor? Focus Entertainment, Atlas Fallen için Yeni Oynanış Videosu Yayınladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

17.6.2023 17:44:14

0
Teşekkürler hocam

DrUckmann

17.6.2023 16:24:53

0
Hayirli olsun gule gule kullan, iyi bir zamanda alip kenara koydun bence ...

Krone

17.6.2023 15:22:02

0
Konsollar güzel beyler micronun stüdyolarda iş yok. Series S bir kere aldım sattım gittm yine aldım. On numara cihaz. Tek eksik blockbuster oyun yok. Nesil bitmeden bi gears 6 falan göreceğiz inşallah maşallah

juvecan

17.6.2023 15:05:35

+1
Ne Seies X ya,Xbox One den bahsediliyor dümbük

BSC Misafiri

17.6.2023 12:13:25

0
Series X gibi bir canavarı nasıl harcadınız cidden akıl almıyor yav.. Ki bunlar bu kafayla devam ediyor. Sony iyice salacak bunlar yüzünden ben esas ondan çekiniyorum..

DrUckmann

17.6.2023 11:13:54

+3
Tarihin en çöp konsoluna çivi cakilmis ... Darisi Series x y z'nin basina ...

aterikasedi

17.6.2023 10:46:55

+1
Aga bee ne beklemiştim bu konsolu.Akrep kral öldü.

Persona_6

17.6.2023 07:30:10

+5
Hey gidi xbox one x, takma adıyla project scorpio, bir tane özel oyun çıkmadan 5 yaşında mefta oldu ya la çıkış oyunu Ac originsti 2017 Kasımda , hey gidi hey be.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız