Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deathloop'un Genel Müdürü Focus Entertainment'a CEO Olarak Atandı

 
Daha önce Focus Home Interactive olarak bilinen ve daha çok A Plague Tale ve Evil West gibi yapımlarla bilinen Focus Entertainment, yeni bir CEO'yu bünyesine kattı. Bu doğrultuda eski Bethesda genel müdürü Sean Brennan, Fransız şirkete CEO olarak geçiş yaptı.
 
Focus Entertainment değerini arttırmaya devam ediyor
 
 
 
Focus Entertainment, A Plague Tale: Requiem ve Evil West gibi oyunlarla son zamanlarda elde edilen büyük başarıların ardından son birkaç yılda değerini istikrarlı bir şekilde artırdı. Ekip, NVIDIA'nın CES etkinliği sırasında yine ses getirecek yapımları oyunculara sundu. Bu kapsamda sunduğu Atomic Heart, eğer vadettiklerini bizlere sunarsa bu yılın trendi olacak gibi görünüyor. Focus Entertainment'ın oyun listesi genişlemeye devam ederken yeni bir CEO atama hamlesi ise iddialı hedeflerinin bir sonucu olarak görünüyor. 
 
İddialı hedefler doğrultusunda CEO olarak göreve getirilen Sean Brennan, bundan sonraki süreçte Christophe Nobileau'nun yerini alacak. Bu atamaya ek olarak şirketin yönetim kurulunda da birtakım değişiklikler meydana geldi. Bu kapsamda Fabrice Larue Başkan konumuna, Frank Sagnier ise Başkan Yardımcılığı konumuna getirildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers oyun geliştirme stüdyo
FIFA 23 Yılın Takımı Oylaması Başlıyor Forspoken için Yeni Bir Sinematik Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Focus Entertainment
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız