Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Focus Entertainment, simülasyon oyunlarının geliştiricisi Dovetail Games'i satın aldı

 
 
Focus Entertainment, Dovetail Games'in ana şirketi Railsimulator.com'u açıklanmayan bir tutar karşılığında satın aldığını duyurdu. Dovetail Games simülasyon oyunlarıyla karşımıza çıkıyor ve yayınladığı oyunlar arasında Train Sim World serisi, Bassmaster Fishing, The Catch: Carp & Coarse Fishing ve daha fazlası yer alıyor.
 
Dovetail Games'in yüzde yüzü satın alındı
 
 
 
Focus Entertainment simülasyon türünde sınıfının en iyisi olan oyun şirketi Dovetail Games grubunun (DTG) ana şirketi olan Railsimulator.com'u üst yönetimle beraber bünyesine dahil etti. Şirketin yüzde 100'ünü satın aldığını duyuran Focus Entertainment, Birleşik Krallık merkezli stüdyoyla beraber yeni oyunlara imza atacak.
 
Ödüllü geliştirici ve yayıncı Dovetail Games'in satın alım işlemi Focus Entertainment'ın belirlediği stratejiye uyum sağlıyor. Bu kapsamda ekip büyüme stratejisini somut adımlarla ilerletiyor ve yeni fırsatların kapısını aralıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo
Humanity, 16 Mayıs'ta geliyor: İlk gün PlayStation Plus Oyun Kataloğunda! Tom Clancy’s The Division Heartland için sinematik fragman yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Focus Entertainment
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız