Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Forspoken için Yeni Bir Sinematik Fragman Yayınlandı

 
 
Bir süredir geliştirilen açık dünya aksiyon macera oyunu Forspoken için yeni fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte hafta oyunun büyü sistemini gösteren bir fragman yayınlandı, oyunun dünyasına bir bakış atan fragman ve daha fazlası yayınlandı. Şimdi ise yeni bir sinematik fragman bizlere sunuldu. Yayıncı Square Enix ve geliştirici Luminous Productions tarafından oyunculara sunulacak bu yapımda bizlere geniş bir dünya sunulacak.
 
Forspoken, Ocak ayı sonunda geliyor
 
 
24 Ocak'ta PlayStation 5 ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak olan Forspoken için yayınlanan yeni sinematik fragmanda bir dakikalık bir sekans bizlere aktarılıyor. Fragmanda ana karakterimizin ilk olarak bir ormanda koştuğu daha sonra bu koşunun farklı bir yerde yapıldığı gösteriliyor. 
 
Sinematik fragman içerisinde koşu sekansının yanı sıra çeşitli büyüler, yaratıklara karşı mücadeleye girişme, oyun içerisinde yer alan bazı manzaralar ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Sihir ve büyünün savaş sisteminin temelini oluşturduğu Forspoken'da oyuncular çok sayıda yeteneğin kilidini açabiliyor ve düşmanlara karşı bu büyüleri uygulayabiliyor. Forspoken'da kullanacağımız büyü enerjisi geometrik desenlerle tasvir ediliyor. Bu da estetik açıdan daha iyi bir görsellik oluşturuyor.  
 
Forspoken sinematik fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye square enix pc ps5
Deathloop'un Genel Müdürü Focus Entertainment'a CEO Olarak Atandı Eski Forza Horizon Geliştiricileri Büyük Çaplı Açık Dünya Oyunu Geliştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.1.2023 09:37:55

0
Maalesef yorum yapan arkadaşlar oldukça haklı,eski kaliteli oyunları artık mumla arar olduk diycem ama mumla da bulamıyoruz artık.Adamlarda ruh kalmamış,o kadar gelişmiş teknoloji ve donanıma rağmen kaliteli oyun çıkaramamak elinde son derece hızlı bir arabayla yarışta sonlarda olmak gibi bir şey bence..

Antikaruh

11.1.2023 12:46:41

0
Netflix'in gelmiş geçmiş en kötü puanını alan yapımında (resident evil) oynayan kızı alıp bu kadar cringe diyaloglar ile bezeli bom boş bir oyun yapmak kimin fikri idi ? Bu oyunun amacı ne ? Hele ki o demodan sonra 100.000 satarsa şaşırırım. Muhtemelen Square Enix'i bayağı kötü vuracak bu oyun.

sh4dy_081991

10.1.2023 17:29:48

0
Demosunu denedim ve biraz oynayip direk sildim. Ben ne oynadim diye sordum kendi kendime.

BSC Misafiri

10.1.2023 15:49:36

+2
Bir zamanların Square Enix hayranı olarak (FF serisi yüzünden) bu oyunla birlikte mümkünse artık batmalarını istiyorum. Geçmişin efsane firması... FF VIII gibi bir efsaneyi yaratmış, Hitman, Tomb Raider, Deus Ex gibi serilerle buluşmamızı sağlamış firma. Tabi belki de en önemlisi NieR gibi bir efsaneyi karşımıza çıkartmış bir firma ama geldiği hale bak. Lakin gel gelelim tüm markalar ellerinden uçtu gitti, FF XVI saçma sapan bir DMC yolunda ilerliyor... kendiler, aptal aptal halen daha Sony'e yanlama derdinde. Son yıllarda yapabildikleri tek şeyse kötü oyunlar sadece. Kısa sürede ya batacaklar ya da soytarı Sony kendilerini ucuzdan satın alacaktır.

aykut291

10.1.2023 14:47:01

+2
Ben uzun zamandır bunun kadar boş bir Oyun görmedim.Oyunun parkur sisteminin hantallığı Büyü yapıyorsun büyüler arası ekran geçişi falan demosuna 20 dk anca katlanabildim.Çok kötü oyun öyle böyle değil benmi abartıyorum onuda bilmiyorum ama ben oynarken aşırı bayıldım.

mehmetalpertr

10.1.2023 14:36:44

+1
demo çok kötüydü.. bu fiyata değmeyecek bir oyuna benziyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Forspoken
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız