Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom, PS5'te RE4 Remake'in titreyen ışık sorunu üzerinde çalışıyor

 
 
Capcom tarafından geçtiğimiz günlerde PS4, PS5, Xbox Series X/S ve Steam üzerinden PC için yayınlanan Resident Evil 4'ün yeniden yapımı büyük ilgiyi üzerinde topladı ve oyuncular tarafından çok sevildi. Ancak PS5 sürümünde oyuncuların bir sorundan muzdarip olduğu ortaya çıktı.
 
PS5'te oyunu oynayan oyuncular titreyen ışıklar gördüğünü belirtti ve bu sorunun oyun deneyimini etkilediğini söyledi. Capcom ise yaptığı açıklamayla bu sorun üzerinde çalıştıklarını belirtti.
 
Belirli ayarlarda bu sorun ortaya çıkıyor
 
 
 
Titreyen ışık sorunu PS5 üzerinde belirli ayar yapıldıktan sonra ortaya çıkıyor. Bu sorunu çözmeye çalışırken Capcom, problemle karşılaşan oyunculara ekran ayarları sekmesinde alan derinliğini kapalı yapmalarını ve kamera sekmesinde hareket bulanıklığını açık olarak ayarlamalarını tavsiye ediyor.
 
Capcom yine yaptığı açıklamada "Oyuncuların Resident Evil 4'ün PS5 sürümünü oynarken ekranın alt kısmında titreşen ışıklarla karşılaştığı bir sorunun farkındayız. Bu sorun üzerinde uğraşıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Resident Evil 4 şu anda PS4, PS5, Xbox Series X/S ve Steam üzerinden PC için mevcut. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
Bungie, Lance Reddick'i gelecekte Destiny'e dahil edecek God of War benzeri Ninja Kaplumbağalar oyunu geliştiriliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız