Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bungie, Lance Reddick'i gelecekte Destiny'e dahil edecek

 
 
The Wire, John Wick ve Horizon Zero Dawn'daki çalışmalarıyla ön plana çıkan oyuncu Lance Reddick, geçtiğimiz günlerde (60 yaşında) hayatını kaybetti. Ölüm nedeninin doğal sebepler olduğu ve evinde ölü bulunan Lance Reddick için Bungie ekibi harekete geçti. Bu kapsamda meşhur oyuncu gelecekteki bir güncellemeyle beraber Destiny içeriğinde yer aalacak.
 
Bungie, Lance Reddick'i onurlandırmak istiyor
 
 
 
Oynaması ücretsiz açık dünya birinci şahıs aksiyon nişancı oyunu Destiny için çok çeşitli içerikler oyunculara sunuluyor ve oyuncular da bu durumdan memnun olduğunu dile getiriyor. Oyuncular tarafından sevilen yapım için Bungie ekibi hayatını kaybeden Lance Reddick'i onurlandırmak istiyor.
 
Reddick, Guerrilla'nın Horizon Zero Dawn ve Horizon: Forbidden West yapımlarında Sylens karakterini canlandırdı. Bunun yanı sıra neredeyse otuz yıl boyunca geleneksel film ve televizyon programlarına katıldı ve sayısız yapımda rol aldı. Aynı zamanda oyunlarda aktörlük, seslendirme ve hareket yakalama sanatçısı olarak işler yaptı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Bungie Destiny PS3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One PS4
Point Blank Elit Lig 2. Hafta Maçları Oynandı! Capcom, PS5'te RE4 Remake'in titreyen ışık sorunu üzerinde çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız