Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

11 Bit Studios, Oyunlarını Xbox Game Pass'e Getirmek için Anlaşma İmzaladı

 
 
Eski CD Projekt ve Metropolis Software geliştiricileri tarafından kurulan 11 Bit Studios, Microsoft ile yeni bir anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında 11 Bit Studios tarafından geliştirilen oyunlar Xbox Game Pass hizmetine dahil olacak.
 
11 Bit Studios oyunları artık Xbox Game Pass'e geliyor
 
 
 
Varşova, Polonya merkezli bir oyun geliştirme stüdyosu olan 11 Bit, Anomaly: Warzone Earth (2011), This War of Mine (2014) ve Frostpunk'da (2018) dahil olmak üzere çok çeşitli oyunlarla beraber ön plana çıkıyor. Oyuncular tarafından sevilen ekip oyunlarını artık Xbox Game Pass'e taşımaya hazırlanıyor.
 
Ekip şu anda Frostpunk 2 ve The Alters oyunlarını geliştiriyor. Frostpunk 2, şehir kurma, hayatta kalma oyunu Frostpunk'ın devamı niteliğinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. The Alters ise bilim kurgu temalı kaynak yönetimine dayalı hayatta kalma oyunu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming simulasyon macera hayatta kalma şehir kurma
Simülasyon Oyunu Hello Kitty Island Adventure, Apple Arcade için Duyuruldu Silent Hill 2'nin Remake Sürümü Orijinalden 2 Kat Daha Büyük Olacak!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

29.6.2023 21:04:21

+1
Tufaya düşürme cümlesinin sahibinin isteği üzerine, google araştırmalarında oldukça kaliteli yapımları olduğu tespit edilmiştir.

Erellach

29.6.2023 18:38:22

0
Frostpunk harici güzel bir oyunumu var bu firmanın ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Frostpunk 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız