Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 2'nin Remake Sürümü Orijinalden 2 Kat Daha Büyük Olacak!

 
 
Polonyalı stüdyo Bloober Team tarafından oyunculara sunulan ve ikonik korku oyunlarından biri olan Silent Hill 2'nin yeniden yapım sürümü hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı. Dusk Golem adlı kullanıcı tarafından sızdırılan bilgilere göre Remake sürümü orijinal sürümden iki kat daha büyük olacak.
 
Silent Hill 2 Remake sürümde yeni konumlar bulunacak
 
 
 
Sızıntı haberlerle karşımıza çıkan Dusk Golem, remake sürümün orijinalden sadece iki kat daha büyük olacağını değil aynı zamanda yeni görevlerin, yeni konumların ve belli oranda değiştirilmiş / düzenlenmiş bir hikaye içeriğinin yer alacağını açıkladı. Tüm bu detaylar göz önüne alındığında remake sürüm sadece yeni ve iyileştirilmiş oyun içeriğini değil aynı zamanda genişletilmiş bir paket şeklinde karşımıza çıkacak.  
 
Silent Hill 2'nin Remake sürümü bir süredir geliştiriliyor ve ilk ve tek fragman 2022'nin sonbaharında yayınlandı. O zamandan bu yana oyun hakkında herhangi bir detay verilmedi. Ancak bu sessizlik şu anda düzenli olarak özel haberler paylaşan Dusk Golem tarafından bozuldu.
 
Silent Hill 2'nin yeniden yapım sürümü için bir çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak birkaç kaynağa göre oyun 2023'te piyasaya sürülebilir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gagadget Silent Hill Book of Memories NGP PSP2 Konami Sony Silent Hill Korku Silent Hill 2 Silent Hill 3 HD Collection PS3 Konami
11 Bit Studios, Oyunlarını Xbox Game Pass'e Getirmek için Anlaşma İmzaladı Star Wars Eclipse Ne Zaman Geliyor? Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

Roach3558

2.7.2023 08:43:11

0
Ana hikaye başlı başına bir şahane, ana hikayeyi bozmasınlar yeter, ek yenilik olarak mesela yan görevler veya şehir içinde daha fazla binaya girebilme ve oralardan ek mühimmat/sağlık itemleri filan verilebilir bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill HD Collection
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız