Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Simülasyon Oyunu Hello Kitty Island Adventure, Apple Arcade için Duyuruldu

 
 
Geliştirici Sunblink, Hello Kitty ve arkadaşlarına dayanan, anlatı odaklı bir yaşam simülasyonu oyunu olan Hello Kitty Island Adventure'ı duyurdu. 28 Temmuz'da Apple Arcade aracılığıyla piyasaya sürülecek.
 
Sanrio'nun pazarlama, marka yönetimi ve kreatiften sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Jill Koch bir basın açıklamasında, "Sanrio'da yaptığımız her şeyin merkezinde temel değerlerimiz olan dostluk, nezaket ve kapsayıcılık var. Hello Kitty ve arkadaşlarının yer aldığı en yeni oyunumuzda, hediyeler vermek, nezaket yaymak ve gülümsemeler yaratmak ön plandadır. Hayatta olduğu gibi, nezaket eylemleri inanılmaz bir sıcaklık yaratabilir ve insanların yaşamları üzerinde böylesine olumlu bir etki yaratabilir.'' dedi.
 
My Melody, Big Adventures Park'ta bir hediyelik eşya dükkanı açmaya davet edildiğinde Hello Kitty'yi ve siz de dahil olmak üzere arkadaşlarını davet eder. Ancak işler ters gider, arkadaşlar ayrılır ve park terk edilmiş halde bulunur. Issız tema parkını eski ihtişamına kavuşturmak ve nihai ada cennetini yaratmak için Hello Kitty ile güçlerinizi birleştirin!

Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Simülasyon Hello Kitty Island Adventure Apple Arcade
Dikkat Tren Çarpabilir: Point Blank (Storm Tube Haritası) 11 Bit Studios, Oyunlarını Xbox Game Pass'e Getirmek için Anlaşma İmzaladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız