Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devam Oyunu Frostpunk 2 için Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

 
 
11 bit studios tarafından oyunculara sunulacak olan kıyamet sonrası şehir kurma oyunu Frostpunk 2 için yeni bir tanıtım fragmanı yayınladı. Tanıtım fragmanı içerisinde oyun içerisinden görüntüler, arka plan hikayesinden kısa kısa kesitler ve daha fazlası yer alıyor.
 
İlgi çekici ve yeni mekanikler oyuna dahil ediliyor 
 
 
 
Yayınlanan tanıtım fragmanı içerisinde oyun hakkında birçok ayrıntıya sahip oluyoruz. Burada şehrin, ilk Frostpunk'ta yaşananlardan bu yana önemli değişiklikler geçirdiğini görebiliyoruz. Diğer taraftan hem boyut hem de nüfus olarak büyüdükçe, vatandaşlar arasında çeşitli ve çelişkili isteklerin ortaya çıkmasına neden olan bir mekanik oyuna dahil ediliyor.
 
Bununla beraber Frostpunk 2 soğuk ve sert havaların bulunduğu aynı zamanda kıyamet sonrası bir atmosferde geçen şehir kurmay deneyimini bizlere sunmayı hedefliyor. Oyunda diğer taraftan hikaye odaklı bir yapıda yer alıyor.
 
Beklenen devam oyunları arasında yer alan Frostpunk 2, 2024 yılında Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu simulasyon macera hayatta kalma şehir kurma
Homeworld 3 Ertelendi: Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı RPG Penny Blood: Hellbound PC için Duyuruldu

İhsanblack02

1.12.2023 21:06:24

0
Tek kelimeyle Harika
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Frostpunk 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız