Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VCT 2024 Masters Şanghay Şampiyonu Gen.G Esports Oldu!

 
     Dünyanın en iyi VALORANT takımlarının Çin'in Şanghay şehrinde mücadele ettiği VALORANT Champions Tour 2024: Masters Şanghay turnuvasının şampiyonu Gen.G Esports oldu! Gen.G, Team Heretics'i 3-2 mağlup etmeyi başardı ve VALORANT 2024 Dünya Şampiyonu oldu. 
 
 
 
     Büyük final 5 maçlık seri formatında Gen.G Esports ile Team Heretics arasında oynandı. Karşılaşmalarda Breeze, Icebox, Ascent, Lotus ve Split haritaları seçildi.
 
     Karşılaşmaların sonucunda Breeze, 13-6 Gen.G galibiyetiyle 1-0 ardından Icebox ve Ascent haritaları ise 13-9 Team Heretics galibiyetiyle 2-1 sonuçlandı. Lotus ve Split haritalarında Team Heretics'i domine etmeyi başaran Gen.G Esports, 13-4 ve 13-3 skorla toplamda 3-2 geri dönüş sağladı ve turnuvanın şampiyonu olmayı başardı.  
 
     VCT 2024 Masters Şanghay şampiyonu Gen.G ödül havuzundan 350.000 Dolar, 2. Team Heretics ise 200.000 Dolar pay aldı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Valorant Konsollara Geliyor: PS5 ve Xbox Series İçin Yolda YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Büyük Final Bugün Gerçekleşecek!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız