Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UE5 Destekli INDUSTRIA 2'den İki Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

 
 
Devam oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan ve Unreal Engine 5 desteği ile birlikte geliştirilen hikaye odaklı nişancı macera oyunu INDUSTRIA 2 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise IGN, oyundan 2 dakikalık bir içeriği bizlere sunuyor ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını bu videodan görebiliyoruz.
 
INDUSTRIA 2 üst düzey grafiklerle geliyor
 
 
 
INDUSTRIA 2 açıklanan detaylara göre fizik tabanlı bir sisteme sahip olacak ve ilgi çekici bir işçilik sistemi ile beraber oyuncuları farklı malzemeler oluşturmaya itecek. Standart bir envanter sistemi ile beraber kaynakları toplayabileceğimiz oyunda aynı zamanda çeşitli üretimler gerçekleştirebileceğiz. Hikaye odaklı yapım içerisinde birinci şahıs kamera bakış açısıyla ilerleyebilecek ve herhangi bir çevrimiçi unsur barındırmayacak.
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyun yaklaşık olarak 4 ila 6 saatlik bir süreyi kapsayacak. Blackmill Games ekibi tarafından geliştirilen bu oyun, ilgi çekici görsellerle ve animasyon tarzı ile bizlere sunulacak. Ayrıca oyunda parçalanma efektleri yer alacak. Bu da oyundaki vahşeti ve gerçekçiliği arttıran unsurlar arasında yer alıyor.
 
Şu anda oyunun ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. İlerleyen süreçte daha fazla detayın bizlere sunulmasını bekliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Türk Mitolojisi Temalı The Nightscarred: Forgotten Gods'ın Savaş Mekanikleri Jurassic Park ve Crysis'ten İlham Alan Ferocious'tan Yeni Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.6.2024 21:38:05

0
vay be. birisi 20 sene önce bana, fps türü bu seviyelere kadar düşecek ve insanlar bunlara beklentiye girip heyecanlanacak deseydi güler geçerdim heralde

BSC Misafiri

21.6.2024 21:37:57

0
Trailer bana half life'ı anımsattı.Episode2 de antlionların yuva yaptığı maden ocaklarını.oyun doğru yerden ilham almış :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız