Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kediyi Kontrol Ettiğimiz Stray, Switch Konsollarına Geliyor

 
Yayıncılığını Annapurna Interactive ve geliştiriciliğini BlueTwelve ekibinin üstlendiği kediyi kontrol ettiğimiz Stray oyunu, el konsolu Switch'e gelmeye hazırlanıyor. Oyun aynı zamanda Switch konusunda özel kontroller ve grafik yapısı ile beraber çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun 2024'ün sonlarına doğru geliyor.
 
Stray artık her yerde oynanabilecek
 
 
Stray bildiğiniz üzere ilk olarak 19 Temmuz 2022 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirdi. Ardından tarihler 10 Ağustos 2023'ü gösterdiğinde Xbox Series ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Genel olarak farklı bir konsepti benimseyen ve aynı zamanda bir kediyi kontrol ettiğimiz yapımda miyavlayabiliyor, tepelere tırmanabiliyor, hırlayabiliyor ve çok daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz.
 
Kayıp, yalnız ve ailesinden ayrı düşmüş bir sokak kedisini kontrol ettiğimiz oyunda unutulmuş bir şehirden kaçmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyor ve burada daha çok bilim kurgu temasıyla karşılaşıyoruz. Yol boyunca tek başımıza değil aynı zamanda B12 olarak bilinen küçük bir drone bize eşlik ediyor. Yeni arkadaşımızın yardımıyla beraber ikili dikkat çekici bir maceraya atılıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Kingdom Come: Deliverance 2 İlk Oyunun İki Katı Büyüklüğünde Olacak Bilim Kurgu Temalı Boundary İptal Edildi! Erken Erişim Olarak Kaldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız