Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Masa Oyunu MONOPOLY'yi Duyurdu

 
 
Yayıncılığını Ubisoft'un üstlendiği ve geliştiriciliğini Engine Software'in yaptığı MONOPOLY duyuruldu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam, Epic Games Store, Ubisoft Store) ve Luna platformları için çıkacak. Ayrıca Eylül ayında piyasaya sürülecek.
 
Masa oyunu artık konsol ve PC'ye taşınıyor
 
 
  
MONOPOLY'nin yeni versiyonu, klasik oyun deneyimini iyileştirilmiş grafikler ve heyecan verici bir oynanışla buluşturarak masadaki heyecanı bilgisayar ve konsol ekranlarına taşıyor. Oyuncular tahtanın bir ucundan diğer ucuna geçiş yaparken sabah güneşinden fırtınalı gecelere kadar değişen hava koşullarını gözlemleyebiliyor. Ancak şehrin her köşesini keşfedip gizli jetonları bulmaya çalışırken dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü Bay Monopoly her an karşılarına çıkabilir.
 
Hasbro ve Wizards of the Coast'un dijital strateji ve lisanslama başkan yardımcısı Eugene Evans "MONOPOLY'nin 90. yıldönümüne yaklaşırken Ubisoft ile iş birliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu yeni versiyon oyuncuları dijital dünyada tamamen içine çekecek ve tahtadaki özellikleri ve mekanları hiç olmadığı kadar canlı hale getirecek" ifadelerini kullandı.
 
Aileniz ve arkadaşlarınızla gerçek bir masa oyunu deneyiminin tadını çıkarabileceğiniz yapımda ister aynı odada altı kişiye kadar oynayabilir isterseniz de çevrimiçi modda dünya genelindeki emlak kral ve kraliçeleriyle yarışabilirsiniz. Seçim tamamen size ait. Oyuncular burada tek bir kontrol cihazını paylaşabilir veya her biri kendi cihazını kullanabilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
BLAST Premier: Spring Final 2024 Başlıyor! Star Wars Outlaws İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız