Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Outlaws İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft ekibinin üstlendiği Star Wars temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Star Wars Outlaws için yepyeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan içeriğe bakacak olursak 10 dakikalık bir oynanış görüntüsü bizlere sunuluyor.
 
Ubisoft Forward etkinliği kapsamında yepyeni içerikler geldi
 
 
 
Yakın zamanda gerçekleştirilen Ubisoft Forward etkinliği kapsamında sunulan oynanış tanıtım videosu içerisinde ana karakterimiz Kay Vess'i doğrudan gözlemleyebiliyor ve onun büyük bir göreve çıktığını aktarabiliyoruz. Buna ek olarak videoda yanımızda yer alan sadık yoldaşımız Nix'e de yer veriliyor. Aynı zamanda burada karakterlerin geçmişine doğru bir yolculuk yapılıyor.
 
Star Wars Outlaws oyununda oyuncular keşfedilecek farklı bölgelere doğru adım atabiliyor ve açık dünyayı dilediği gibi arşınlayabiliyor. Yeni oynanış videosunda aynı zamanda oyun yönetmeni Mathias Karlson görevlerden birini detaylı bir şekilde anlatıyor.
 
Video içeriğine daha fazla girecek olursak ana karakterimiz Kay, Tatooine'deki bir silahşör hakkında detaylı bir bilgi topluyor. Trailblazer adlı gemisiyle seyahat ederken ana karakterimiz, korsanlar tarafından saldırıya uğrayan bir yük gemisinin yardımına doğru koşuyor. Burada tüm detayları ile beraber oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyoruz.
 
Beklenen yapımlar arasında bulunan Star Wars Outlaws, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Ubisoft Store üzerinden 30 Ağustos'ta çıkacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Ubisoft, Masa Oyunu MONOPOLY'yi Duyurdu Prince of Persia: The Lost Crown İçin Yeni DLC Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız