Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games 700 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunlar sunan Epic Games oyun dağıtmaya devam ediyor. Şirket bu hafta oyunculara sıra tabanlı taktik strateji oyunu Marvel's Midnight Suns'ı tamamen bedava sunuyor. Oyunun fiyatının 700 Türk Lirası olduğunu söyleyebiliriz. Oyunu 13 Haziran Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Haftaya iki farklı oyun tamamen ücretsiz 
 
 
 
Epic Games bildiğiniz üzere üç haftayı aşkın bir süredir "gizemli oyunlar" dağıtmaya devam ediyordu. Şimdi ise gizemli oyunların son halkası bizlere sunuldu. Önümüzdeki hafta yani 13 Haziran Türkiye saati ile 18.00’den sonra Idle Champions of the Forgotten Realms ve Redout 2 oyunları ücretsiz bir şekilde bizlere sunulacak. Dolayısıyla bu haftanın oyununu kütüphanenize eklemek için bir hafta süreniz var.
 
Marvel's Midnight Suns, rol yapma unsurlarını bünyesinde barındıran ve aynı zamanda sıra tabanlı strateji temasıyla birleştiren üst düzey bir deneyim sunuyor. Oyunda kart tabanlı ilerleme sistemi yer alıyor ve aynı zamanda taktiksel bir savaş deneyimine adım atmaya hazırlanabiliyoruz.
 
Marvel Evreni'nin karanlık yüzünde geçen bu macerada, dünyanın bugüne kadar karşılaştığı en büyük tehdit olan Lilith ve eski tanrı Chthon'un iblis güçlerine karşı savaşırken efsanevi Marvel Süper Kahramanları ve tehlikeli doğaüstü savaşçılarla yıkılmaz bağlar oluşturabiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı Türkçe Dil Destekli Five Night at Freddy’s: Into the Pit Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız