Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza: Dead Souls Avrupalı Oyuncularla Buluşacak

Japon mafyasından sonra şimdi de zombiler

     Bir süre önce SEGA Europe'un Yakuza Dead Souls'un bu kıtadaki isim haklarını aldığını duyurmuştuk. Tabi Dead Souls yazısını görünce aklımıza serinin zombili tek oyunu "Yakuza: Of the End" gelmişti. Artık bu tahminlerin gerçekleştiğini söyleyebiliriz.
 
    IGN'nin yayınladığı yeni Japonca görüntüde "Ölü insanların ruhlarını göreceğiz" yazıyor. Yakuza ve yaşayan ölülerin olduğu tek oyunun da "Of the End" olması geride başka bir ihtimal bırakmıyor. Şimdi artık Yakuza: Dead Souls'un çıkış tarihini beklemenin zamanı geldi.
 
    Bu arada Sega'nın Yakuza serisi için iki yeni geliştirme ekibi kurduğunu da hatırlatalım. Yani Yakuza 5'i piyasaya çıkarma planları yapılıyor. Üstelik bu oyunla seriye yeni bir bakış açısı kazandırılmak isteniyormuş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Dead Souls Yakuza 5 Sega Kazuma Kiryu Action PS3
MGS HD: Limited Edition Duyuruldu IGN'den Dark Souls'a Övgü Dolu Bir İnceleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

B3lmondo

1.10.2011 17:02:28

0
Japon PSN'de demosunu oynamıştım gerçekten eğlenceliydi, aksiyonu hafif Dead Rising'e benziyordu. Hikâyesi komik bir üslup ile değil, ciddi anlatılıyordu. Duyurulması güzel oldu, bekliyorum.

sniper23

1.10.2011 11:11:51

-2
Assassin's Creed: Revelations Ertelendi aralıkta çıkacak pc sürümü konsollarda çıkış tarihi aynı ubisoftun ceo su için zor bir gün yine
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza: Dead Souls
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız