Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza Çetesi, Zombi Soykırımına Hazır!

Gelin bakalım!
 
     Yakuza: Dead Souls, alışılagelmişin aksine mafya savaşlarından uzaklaşıyor ve tüm kırgınlıkları bir yana bıraktırıp tek bir amaç uğruna ölümcül karakterleri birleştiriyor; Zombi Katliamı!
 
     Japonya'nın en azılı mafya çeteleri artık el ele kol kola zombileri öldürmenin çeşitli yollarını araştıracaklar. Son zamanlarda sık sık karşılaştığımız zombi temasına Yakuza'da Dead Souls halkasıyla ayak uydurmaya çalışacak. Oyunun 16 Mart'taki yani yarınki çıkışına ithafen Sega, bir çıkış videosu da yayınladı.
 
    Her zaman olduğu gibi yine Playstation 3'e özel kalan Yakuza: Dead Souls'un çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Souls Yakuza 5 Sega Kazuma Kiryu Action PS3 launch trailer çıkış videosu
Analiz: Diablo 3, İlk Senesinde 5 Milyon Satacak Max Payne 3'ten Görsel Efekt ve Sinematik Videosu

BSC Misafiri

16.3.2012 21:26:08

0
YouTube'dan videolarını izlerseniz, oyunun ne kadar vasat olduğunu görürsünüz. Gerek grafikleri, gerekse NPC'lerin şapşal harektleri ile gayet berbat. Fakat, herşeye rağmen hikaye sunumu gayet başarılı. Deadrising ile Left for Dead kırmasının çöplük hali diyebilirim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza: Dead Souls
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız