Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IGN'den Dark Souls'a Övgü Dolu Bir İnceleme

Bu ayağınızla ezebileceğiniz türden bir fare değil

     Demon's Souls ile kalplerimizi fetheden From Software anlaşılan yine harika bir oyunla karşımıza çıkacak. Japon oyun otoritelerinin büyük beğenisini kazanan Dark Souls, IGN'den de harika bir puan aldı.
 
     Dark Souls'a 10 üzerinden 9 puan veren IGN'in oyunun sunum, grafik, ses, oynanabilirlik gibi öğelerinden hiç birine 9'un altında puan vermemesi dikkat çekti. Yaratık ve çevre tasarımlarının hiç bir oyunla kıyaslanamayacağını, oynanabilirliğin çok sıkı olduğunu vurgulayan site oyunun genel tasarımına hayran kalmış.
 
    İncelemede en çok dikkat çeken kısımlardan birisi ise Demon's Souls'tan daha zor olan oyunu bitirmenin yaklaşık 60 saati bulunduğunun belirtilmesi oldu. Üstelik bu 60 saat sonunda keşfedeek başka şeyler de bulunuyormuş.
 
     Dark Souls'un rahatça oynayabileceğiniz bir oyun olmadığı incelemede belirtilirken türü sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyunla karşı karşıya olduğumuz da vurgulanmış. 7 Ekim'de Xbox 360 ve Playstation 3'te bu cehenneme hep birlikte adım atma şansı yakalayacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
Yakuza: Dead Souls Avrupalı Oyuncularla Buluşacak Game of Thrones'un RPG Oyunu Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

acgpangea

2.10.2011 11:47:32

-1
Sayın, Alkan Adakaner. Ayanızla Ezebileceğiniz Bir Fare Değil ne demek!? Hocam, hayatında kaç kere ayağınla fare ezdin? O değil, salıcam iki tane fareyi evinize; bakalım, bakalım ezilebiliyor muymuşsun öyle. Böyle resim altı başlıklar yazınca farklı mı hissediyorsunuz nedir.

M3rett0

1.10.2011 15:06:25

+2
hoşgeldin berat

BSC Misafiri

1.10.2011 14:58:17

-1
pc'e de çıksa keşke :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız