Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza: Dead Souls OPM'den 6 Puan


    Özellikle Japonya'da büyük ilgi gören Yakuza serisinin zombi temalı son macerası Dead Souls batı raflarında yer etmek üzere. Playstation 3'e özel serinin bu son oyununu inceleme altına alan OPM, oyuna 6/10 puan verdi.
 
    Bolca ara sahne yüklü aksiyon RPG türünü benimseyen serinin son oyunu da köklerine bağlı kalmış. Ancak incelemeyi yapan dergi oyunun nişan sisteminden oldukça dertli. Basit de olsa takım oyununa eklenen yenilikler oynanabilirliğe biraz olsun yeni bir tat vermiş. Daha önceki oyunlarında olduğu gibi yine pek çok mini oyunla süslenen Dead Souls, grafik konusunda "oyun içi görselliğiyle göz alıcı bir PS2 oyununa benziyor." denilerek eleştirilmiş.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak OPM Dead Souls Yakuza 5 Sega Kazuma Kiryu Action PS3 yakuza dead souls inceleme
Amazing Spiderman'den 8 Yeni Görsel Lego Batman 2'nin İlk Video ve Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.3.2012 21:25:53

0
Lütfen bilip bilmeden konuşmayalım. OPM yerden göğe kadar haklı, garafikler vasat ve oynanış namına pek bir şey yok. Hele nişan alma kesinlikle şansa dayalı, yapay zekayı hiç saymıyorum, o zaten tam bir rezalet, onun dışında, STORY MODE' da hikaye sunumu gayet başarılı ve sağlam geliyor. Zaten çinliler hikayeden ödün vermezler. Benim değerlendirmeme kalsaydı oyun, 10/4.5 olurdu. Aslında hikayenin sadece ''sunumu iyi'' , oynadıkça ana hikayeden sapıyorsunuz.

BSC Misafiri

15.3.2012 18:27:21

0
katılmıyorum kesinlikle çok zevkli bir oyun en az 11 saattir yan görevlerle uğraşıyorum daha story mode'a giremedim.hele seriyi yakuza 1'den beri takip edenler hiç kaçırmasın derim.nişan almanın biraz sıkıntılı olduğu doğru ama oynadıkça alışıyorsunuz,kesinlikle denenmeli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza: Dead Souls
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız