Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza: Dead Souls'a Limited Edition Eşyaları


     Sadece Playstation 3'e gelecek olan Yakuza: Dead Souls'un Limited Edition versiyonunda bizler güzel eşyalar bekliyor gibi.
 
     Yakuza: Dead Souls'un Limited Edition'ında özel tasarım kabıyla beraber oyun kartları, 1 GB'lık kurşun şeklinde tasarlanmış bir USB drive, Goro Majima'nın taktığı göz bandı ayrıca kolunuza takabileceğiniz Kazuma Kiryu'dan esinlenilen bir Yakuza dövmesi yer alacak. Görüntüler ise şöyle;

 







Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Souls Yakuza 5 Sega Kazuma Kiryu Action PS3
WoW: Pandaren Irkının Bayan Pandası Yolda Alan Wake'in Satışları Çok İyi Gidiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.3.2012 18:29:21

0
Enfes bir oyun Binary Domain ile beraber aldım 14 saalik oynanış süresindeyim daha adam akıllı hikaye moduna dahi girişmedim yan görevlerden.Kanımca Yakuza serisi oyun tarihinin kıymeti bilinmeyen enfes serilerinden biri.Batılı oyun otoritelerinin yerden yere vurduğu bu seriye inanılmaz haksızlık yapıldı.Yakuza 1'den beri bu seriyi oynuyorum.Her devam oyunu bir öncekinden daha güzel.shooterlardan bir an olsun başınızı kaldırın ve bu seriyi muhakkak oynayın.

söny

13.3.2012 15:45:00

0
Bütün kutulu oyunların söyle seyler yapmasını istiyorum neden hep edition veya ilk ön şipariş ürünleri arkadaş sürekli dağıtsan ne olucak cok hoş seyler var

oyuncu11790

13.3.2012 14:19:38

0
USB drive fena değilmiş :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza: Dead Souls
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız