Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WWE 2K23 Çıkışıyla Beraber 178 Güreşçiyi Oyunculara Sunacak

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Visual Concepts tarafından biz oyunculara sunulacak olan güreş oyunu WWE 2K23, çıkışıyla beraber 178 yıldızı bünyesinde barındıracak. Bu sayı ilerleyen süreçte artabilir. 178 yıldız arasında yer alan 40'tan fazla güreşçi, oyunda ilk kez yer alanlardan veya WWE 2K22'de olmayan yıldızlardan oluşuyor.
 
Güreşçi kadrosuna yeni isimler ekleniyor
 
 
 
Güreş sporunu yeni teknoloji iyileştirmeleriyle deneyimleyeceğimiz bu oyuna yeni dahil olan isimler de bulunuyor. Yeni gelenler arasında LA Knight (daha önce Imapct Wrestling'de Eli Drake olarak güreşmişti) ve eski WCW yıldızı Rick Steiner'ın oğlu Bron Breakker yer alıyor. Diğer taraftan 2022 sürümünde yer almayan ancak 2023 sürümüyle beraber geri dönen süper yıldızlar arasında Cody Rhodes, the Bella Twins, Rob Van Dam, Lita ve Bruno Sammartino bulunuyor.
 
İlk etapta bizlere sunulacak 178 kişilik kadro, Ruthless Aggression Pack (dört güreşçi daha ekliyor) ve Bad Bunny Bonus Pack ile 183'e kadar genişletilebilecek. Ruthless Aggression paketi, oyunun Icon Edition sürümü ile birlikte gelecek.
 
WWE 2K23, 17 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle WWE 2K22 2K Games Visual Concepts Amerikan güreşi oyunu
Ubisoft, XDefiant için Çapraz Oyun Testini Başlatıyor: Ücretsiz FPS Oyunu Ocak Ayında Avrupa'da PS5 Satışlarının Yüzde 200 Arttığı Bildirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WWE 2K22
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız