Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, XDefiant için Çapraz Oyun Testini Başlatıyor: Ücretsiz FPS Oyunu

 
 
Ubisoft San Francisco ekibi tarafından geliştirilen ve bizlere sunulacak olan oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu XDefiant için yeni bir test süreci başlıyor. Geçtiğimiz sene sadece PC oyuncuları için düzenlenen birkaç test sonrasında bu süreç konsollara da yayılıyor.
 
Çapraz oyun deneyiminin test edileceği bu süreç 16-20 Şubat tarihleri ??arasında başlayacak. Test sürecinde PS5, Xbox Series X/S ve PC kullanıcıları birlikte oynayabilecek ve oyuna dahil olabilecek.
 
Çeşitli oyun modları ve haritalar bu test aşamasında yer alacak
 
 
 
16 Şubat tarihinde başlayacak olan çapraz oyun testine katılan oyuncular Far Cry 6'da tanıtılan kurgusal Karayip ülkesi Yara'da yer alan Pueblito adlı bir savaş alanını, dört oyun modunu ve 13 haritayı deneyebilecek.
 
İlk olarak Temmuz 2021'de Tom Clancy's XDefiant adıyla duyurulan duyurulan ücretsiz nişancı aksiyon oyunu yalnızca Mart 2022'de isim değişikliğine uğradı. Ubisoft bu süreçte Tom Clancy ismini oyundan kaldırdığını ve IP kataloğunu genişletmek istediğini açıkladı.
 
XDefiant, Ubisoft'un San Francisco stüdyosu tarafından geliştiriliyor. Bu stüdyo, daha önce Call of Duty: Modern Warfare stüdyosu Infinity Ward'da aynı pozisyonda bulunan yönetici yapımcı Mark Rubin tarafından yönetiliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
God of War Ragnarök Deneme Sürümü Artık PS Premium Üyeleri İçin Mevcut WWE 2K23 Çıkışıyla Beraber 178 Güreşçiyi Oyunculara Sunacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.2.2023 09:43:37

0
Haberin detaylarını okumadan bir gameplay izleyeyim dedim, vuruş hissiyatı ve harita dizaynından "şimdi de COD'u kopyalamaya çalışıyorlar dedim" ve baktım ki "Bu stüdyo, daha önce Call of Duty: Modern Warfare stüdyosu Infinity Ward'da aynı pozisyonda bulunan yönetici yapımcı Mark Rubin tarafından yönetiliyor." açıklamasını görünce "neden olduğu belli oldu dedim" kendi kendime :D. Ubisoft hep tutan bir oyun türünün aynısını kendi tarzlarıyla yapmaya çalışıyorlar. Yapılan denemeler sonucunda bir sürü oyun iptal edildi, bir sürü zaman, para, emek te aynı şekilde. Ama yapılan hatalardan hiç ders almıyorlar gibi geliyor... Kendine özel bir oyun türü çıkarmak yerine hâlâ ne tutulursa onun kopyasını yapalım diye uğraşıp duruyorlar. Tutulan bir oyunu, kopyalayıp çıkartana kadar hype'ı kaçıyor ve bunlarda patlıyorlar ama, hâlâ aynı mantıkla batışa speedrun yapıyorlar. Hyper Scape diye battle royale oyunu yaptılar, yok oldu oyun aynısı bunun da başına gelecek diye düşünüyorum.

Antikaruh

16.2.2023 03:56:50

0
Ubizort öldü mü ? Bu adamlardan neden oyun haberi gelmiyor ? Yeni nesil 2. yılını bitirdi. Bir vallhalla çıkardılar, geriye ne çıkardılarsa patlayıp yok olup gittiler. İşleri güçleri, tacizci CEO'larından kurtulmak oldu. Harbi nerede Ubi'nin klasik katalog dolduran oyunları ? Yada o oyunların yeni nesil varyantları ? Hem PS'de hemde Xbox'da Ubisoft bölümüne giriyorum hala 2017'de çıkan Ghost Recon en başta. Bunlar Divison ve Rainbow sayesinde yatışa geçtiler galiba Steam'in CS:GO ile yaptığı gibi.

Grafittyx

15.2.2023 19:40:41

+2
6 ay sonra Ubisoft: Oyuna desteği kesiyoruz bu kararı vermek bizim için çok zordu falan filan.

BSC Misafiri

15.2.2023 19:33:45

0
Ağam bizimlen eğleniyi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız