Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WWE 2K23 PC Sürümü Yeni Nesil Özelliklere Sahip Olacak

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Visual Concepts tarafından biz oyunculara sunulacak olan güreş oyunu WWE 2K23 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte oyunun PC sürümünün eski nesil özelliklere sahip olacağı belirtilmişti ancak bu duruma yaratıcı yönetmen Lynell Jinks bir açıklık getirdi.
 
Oyunun PC sürümü yeni nesil konsollar ile eşit seviyede olacak 
 
 
 
Yaratıcı yönetmen Lynell Jinks, WCCFTech ile yaptığı bir röportajda WWE 2K23'ün PC sürümünün PS5/Xbox Series X sürümleriyle aynı seviyede olacağını belirtti. Bunun yanı sıra iyi bir ekran kartınız varsa oyunu en üst seviyede oynayabilirsiniz ifadelerini kullandı.
 
Jinks ek olarak şunları söyledi: "Yeterince iyi bir grafik kartınız varsa yeni nesil konsollarla aynı seviyede oyunu deneyimleyebilirsiniz. Tüm konsol araçları PC'de çalışır durumda ve hem konsol hem de PC sürümü aynı özelliklere sahip olacak.
 
Ekran kartına bağlı olarak siz de bu oyunun PC sürümünden konsol deneyimi elde edebileceksiniz. Bu deneyimi elde etmek için biraz fazla ücret ödemeniz gerekecek. Ancak şu zamanda iyi bir grafik kartı almak muhtemelen bir PS5 veya Xbox Series X almaktan daha kolay."
 
WWE 2K23, 17 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming WWE 2K22 2K Games Visual Concepts Amerikan güreşi oyunu
Ritim Aksiyon Oyunu Samba de Amigo: Party Central Switch için Duyuruldu 14 - 17 Şubat Tarihleri Arasında Çıkış Yapacak Switch Oyunları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.2.2023 00:07:09

0
E bi zahmet.. 23'ü denemedim 21 o kadar dandik gelmişti ki. Bakalım, bu nasıl olacak, sararsa ve kadro aşırı eksik olmazsa alıp oynayabilirim. 2K18'de kaldım gitti yav :) Hala yüklü pc'de.

ulaaaa

12.2.2023 19:53:56

0
Bu önemli değilde nba 2k 24 demek ki pc de yeni nesil olacak .bu iyi haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WWE 2K22
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız