Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uzay Temalı Gerilim Oyunu Fort Solis için Çıkış Tarihi Verildi

 
 
Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Troy Baker, IGN üzerinden yayınlanan bir video içeriğinde Fort Solis hakkında çeşitli detaylar verdi. Baker bu videoda uzay temalı gerilim aksiyon oyunu Fort Solis'in 22 Ağustos 2023'te PlayStation 5 ve PC'ye geleceği belirtti.
 
Dikkat çekici atmosfere sahip bir yapım
 
 
 
Çeşitli tanıtım fragmanlarıyla beraber karşımıza çıkan Fort Solis, oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı. Birçok oyuncu tarafından beklenen yapım iddialı bir şekilde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Hem içerisinde yer alan kadro hem gerilim ve sinematik sahneler oyunun iyi bir deneyim sunacağının habercisi.
 
Mars'ta geçen bu yepyeni sinematik korku oyunu belirtilene göre oyuncuları koltuklarına kilitleyecek. Sürükleyici bir deneyimi sunmayı hedefleyen oyunda aniden ortam gerilebilecek, ne olup bittiğini anlamaya çalışacak ve çeşitli sırları çözmeye başlayacağız. 
 
Troy Baker (The Last of Us), Roger Clark (Red Dead Redemption 2) ve Julia Brown (World of Fire) gibi oyuncuların yer aldığı proje 22 Ağustos tarihinde geliyor.
 
İşte video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Fort Solis çıkış tarihi
Korku ve Gerilim Severler için Lunacy: Saint Rhodes Atmosferiyle Dikkat Çekiyor Asterix & Obelix: Slap Them All! 2, Konsollar ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CaptainReinhard34

29.6.2023 01:20:21

0
Bu tarz atmosfere sahip oyunlara bayılıyorum bu oyunda iyi duruyor

BSC Misafiri

27.6.2023 19:51:53

0
bu oyunda silah sıkma yok heralde
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fort Solis
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız