Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilim kurgu gerilim oyunu Fort Solis için oynanış fragmanı yayınlandı

 
 
Yayıncı Dear Villagers ve geliştiriciler Fallen Leaf ile Black Drakkar Games, gerilim odaklı bilim kurgu temalı Fort Solis'in daha önce duyurulan PC (Steam) sürümünün yanı sıra bu yaz PlayStation 5 için de çıkış yapacağını duyurdu. Bunun yanı sıra yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. 
 
Oynanış fragmanı içerisinde oyunda yer alan bazı karakterler, arka plan konuşmaları, oyunun atmosferi ve daha fazlası bizlere aktarılıyor.
 
Gerilim unsurlarına sahip bir uzay macerası
 
 
 
Fort Solis, Mars'ın uzak tarafında geçen tek oyunculu üçüncü şahıs gerilim oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyun içerisinde yer alan ve bir mühendis olan Jack Leary olarak bu bilim kurgu macerasına atılacağız.

Oyun içerisinde ilk olarak adı sanı belli olmayan bir alarma yanıt vereceğiz. Gece ilerledikçe bu bu alarmın ne olduğunu çözmeye çalışacağız ve işte olaylar da tam burada patlak verecek. İşlerin kontrolden çıkmaya başladığı bu esnada gizemli durumlarla karşılaşacağız.
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
AKSİYON PC Fort Solis
Risen - İnceleme CS:GO'nun Son Major Turnuvası "Blast.tv Paris Major 2023" Olacak!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fort Solis
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız