Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor

 
 
GTA geliştiricisi Rockstar Games'in çatı şirketi Take-Two, yakın zamanda 2024 mali yılına ilişkin kazanç raporlarını açıkladı. Rapor içerisinde daha önce geliştirilme aşamasında bulunan 12 oyunun olmadığı ortaya çıktı.
 
12 oyun içerisinde bazıları ertelenmiş olabilir
 
 
 
Yayıncı şirket, 2024 mali yılına ilişkin kazanç raporunun bir parçası olarak Gearbox'ın bekleyen satın alımı haricinde 40 farklı projenin geliştirilme aşamasında olduğunu açıkladı. Mevcut rojelerin 2027 mali yılının sonuna kadar yayınlanması planlanıyor. Bu projelerin sayısının daha önce 52 adet olduğunu belirtmekte fayda var. Dolayısıyla 12 farklı oyunun eksik olduğunu aktarabiliriz.
 
Eksik olan 12 oyunun şu anda hepsinin iptal edilip edilmediği belli değil. Çünkü bu oyunların bazılarının 2027 yılının sonuna ertelenmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Ancak Take-Two bu oyunların bazılarının resmi olarak iptal edildiğini doğruladı.
 
Öte yandan aynı raporda Take-Two, GTA serisinin yeni oyunu GTA 6'nın 2025 sonbaharında çıkış yapacağını bildirdi. Bu da oyunu resmi olarak belirtilen tarihte görebileceğimiz anlamına geliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
RPG SerialWorld PC için Duyuruldu Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız