Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3 ve Call of Duty, Unreal Engine 5'te Böyle Görünebilir

 
YouTube platformu üzerinde içerik üreticisi olan “CGtall_com” iki farklı video paylaştı. Bu videolar dahilinde The Witcher 3 ve Call of Duty'nin Unreal Engine 5’te nasıl göründüğü bizlere aktarılıyor. Yani bu iki videoya bakacak olursanız elbette oyunun yeni oyun motorunda nasıl görünebileceğine dair çeşitli fikirler elde edebilirsiniz.
 
Oyunların yeni görüntüleri dikkat çekiyor
 
 
İlk video içerisinde Call of Duty oyunlarından aşina aldığınız 2. Dünya Savaşı ortamları bizlere aktarılıyor ve bunların günümüzdeki yansımasını doğrudan video içerisinde görebiliyoruz. İkinci videoya bakacak olursak The Witcher 3 oyununda bulunan ormanları hatırlatan bir alan bizlere gösteriliyor. Bu ortamların elbette burada gerçekçi görüntülerle bizlere aktarılması hayranlar için oldukça dikkat çekici.
 
The Witcher 3 aldığı yeni nesil güncelleme ve yamalarla beraber elbette çok iyi animasyon kalitesine ve görüntüye sahip oyunlardan biri. Bunun dışında oyunun mod desteği ile beraber bizlere sunulması ve bu mod destekleri arasında grafik yapısının daha da iyileştirilmesi onu hala oynanabilir kılıyor. Diğer taraftan eski Call of Duty oyunlarının günümüze uyarlanması ve yeni nesil oyun motorlarında yer alması gerçekten de güzel bir gelişme.
 
İlk video
 
 
İkinci video
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Granblue Fantasy: Relink Steam'de 100 Bin Oyuncuya Ulaştı Palworld için Oynanabilir Pokemon Modu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.2.2024 12:35:21

0
bu arada bu 2 video türk firmasına ait, tamamen türkler tarafından yapılan çalışmalar. Biri ankarada bir kadıköyde. Gurur verici

Babblebabble

5.2.2024 19:00:33

0
Şimdi en büyük merak konum videoların neden 720p olduğu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız